Το ευχαριστώ του Καραβιώτη στον ΟΦΑ μετά την αποχώρησή του

Ο Γιάννης Καραβιώτης εδώ και λίγες μέρες αποτελεί παρελθόν για την ομάδα μας μετά από τρία χρόνια στα τμήματα Υποδομών, καθώς στην πρόταση που του έγινε να αναλάβει Υπεύθυνος Ακαδημιών του ΟΦΑ στην θέση του Παντελή Κατικά ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα, ο ίδιος αρνήθηκε ευγενικά λόγω του περιορισμένου χρόνου και των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχει από φέτος.

Με μια λιτή δήλωση ο Γιάννης Καραβιώτης ευχαρίστησε όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκε στον ΟΦΑ.

“Μέσα σε αυτά τα τρία υπέροχα χρόνια στην ομάδα με την οποία δέθηκα θέλω να ευχαριστήσω όλους με όσους συνεργάστηκα από τους νεαρούς παίκτες, τους γονείς, τον συνεργάτη μου Υπεύθυνο Ακαδημιών Παντελή Κατικά, την τωρινή αλλά και την προηγούμενη διοίκηση του ΟΦΑ και προσωπικά τον Πρόεδρο Γιώργο Δρουδάκη αλλά και τον πρώην Πρόεδρο Στέλιο Μπικάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου αυτά τα χρόνια. Νιώθω γεμάτος και πολύ ικανοποιημένος πέρασα όμορφα και είμαι ευχαριστημένος για την πρόοδο και εξέλιξη των παιδιών τόσο αγωνιστικά όσο και σαν χαρακτήρες και εύχομαι το καλύτερο στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους αλλά και επαγγελματικής-προσωπικής τους πορείας.

ΟΦΑ: ΦΕΥΓΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΞΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΑΣ

Από την μεριά της το Δ.Σ. του ΟΦΑ θέλει να ευχαριστήσει τον φίλο και συνεργάτη Γιάννη Καραβιώτη για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην Ακαδημία μας και για τα παιδιά που κατάφερε να προωθήσει στην πρώτη ομάδα όπως και για την άψογη συνεργασία με τον επικεφαλής των Ακαδημιών Παντελή Κατικά. Επίσης να τον ευχαριστήσει για την διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών με τα οποία δούλεψε και την αγωνιστικότητα που τους μετέφερε αλλά και για την άμεση επικοινωνία με τους γονείς αλλά και την διοίκηση της ομάδας μας και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στην συνέχεια της επαγγελματικής αλλά και προσωπικής του πορείας.

Προηγούμενο άρθροΑκόμη τρεις ανανεώσεις και τέσσερις προωθήσεις για τον ΟΦΑ
Επόμενο άρθροΑνανέωση για Ανυφαντάκη, στην πρώτη ομάδα Γαλερός, Κατάκης