Τον κοίταξε στα μάτια ο ΟΦΑ, ήττα στις λεπτομέρειες από το Μελιδόνι (0-1)

Αγωνιζόμενος με αρκετές απουσίες βασικών παικτών αλλά και με την χρησιμοποίηση νέων παικτών ο ΟΦΑ αν και διεκδίκησε μέχρι τέλους το θετικό αποτέλεσμα και την πρώτη θέση εν τέλει γνώρισε την ήττα από τον Τάλως Μελιδονίου με 1-0 στο γήπεδο Αρμένων και κατέλαβε την 2η θέση στον 3ο όμιλο του Κυπέλλου ΕΠΣΡ.

Η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση μην αφήνοντας πολλούς χώρους στον αντίπαλό της να αναπτυχθεί και να δημιουργήσει ευκαιρίες στην εστία του Κώστα Αποστολάκη ενώ με καλή κυκλοφορία της μπάλας προσπαθούσε από την μεριά της να γίνει απειλητική για την μεγάλη περιοχή του Μελιδονίου.

Πρώτη καλή στιγμή για τους “κόκκινους” ήταν το σουτ του Κοσμίδη στο 22′ με τον Βογιατζιδάκη να διώχνει σε κόρνερ. Επτά λεπτά αργότερα το φάουλ του Γασπαράκη μπλόκαρε ο έμπειρος τερματοφύλακας ενώ στο 30′ ο Ψαρουδάκης σημάδεψε το δοκάρι. Πέντε λεπτά αργότερα ο Κολυβάκης σέντραρε και ο Κοσμίδης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας αλλά ο Βογιατζιδάκης πρόλαβε και μπλόκαρε πριν αυτός πλασάρει.

Στο 37′ ο Αποστολάκης έκανε εντυπωσιακή επέμβαση στο πλασέ από πολύ κοντά του Κουγιουμουτζή κρατώντας το μηδέν για την εστία του ενώ στο 41′ ο Σκουλούδης σούταρε με τον Βογιατζιδάκη να επεμβαίνει ψύχραιμα. Στην επανάληψη ο Μάνσε στο 52′ σούταρε στο δοκάρι ενώ έξι λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Από την βαθιά μπαλιά του Θεοδωράκη ο Β. Σωπασής πρόλαβε την έξοδο του Αποστολάκη πλασάροντας για το 0-1.

Η ομάδα μας δεν τα παράτησε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και στο 68′ έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση όταν από μπαλιά του Γασπαράκη ο Σκουλούδης κέρδισε τις κόντρες και πάσαρε στον επερχόμενο Μάνσε το πλασέ του οποίου κατέληξε κόρνερ μετά την απομάκρυνση από τον γκολκίπερ του Μελιδονίου. Δέκα λεπτά αργότερα ο Κοσμίδης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ ενώ στο 89′ η ομάδα του Μιχάλη Τριχάκη σκόραρε με τον Τσόλα αλλά ο νεαρός επιθετικός υποδείχτηκε οριακά σε θέση οφ σάϊντ.

Διαιτητές: Γρύλλης, Συργούνη, Ψωφάκης

ΟΦ Αρμένων (Μιχάλης Τριχάκης): Αποστολάκης, Τσαπόκου (86′ Χαλεπλής), Νιολάκης (46′ Μάνσε), Γασπαράκης, Ν. Κολυβάκης, Τσιχλής, Αναγνωστάκης (78′ Μ. Τάρε), Βογιατζάκης, Σκουλούδης, Κοσμίδης, Καλησπεράκης (65′ Τσόλας).

Τάλως Μελιδονίου (Λυκούργος Τζαγκαράκης): Βογιατζιδάκης, Ε. Σταρράς, Λαγουδάκης (46′ Σενάϊ), Ν. Σταρράς, Μπρεγκάσι, Ψαρουδάκης, Βασσάκης (77′ Χνάρης), Θεοδωράκης, Χαριτάκης (46′ Β. Σωπασής), Κουγιουμουτζής (91′ Κουκλάκης), Σπανουδάκης.

Προηγούμενο άρθροΣτο δρόμο για το Πρότυπο Σχολείο Ποδοσφαίρου ΟΦ Αρμένων (video)
Επόμενο άρθροΠαίκτης του ΟΦΑ και ο Πελαντάκης