Συστάθηκε 5μελης επιτροπή που θα εκπροσωπεί τις ομάδες

Πραγματοποιήθηκε χθές(05/01) το απόγευμα στο κυλικείο του Άρη Ρεθύμνου στα Μισίρια η δεύτερη συνάντηση των προέδρων του Α’ και Β’ τοπικού Ρεθύμνου.

Παρών ήταν οι 17 ομάδες και συγκεκριμένα ο Άρης Ρεθύμνου( Άρης Β’), Ο.Φ.Αρμένων, Αστέρας Ρεθύμνου( Αστέρας Β’), Ρεθυμνιακός, Ασή Γωνιά, Φοίνικας Σελλίων, Α.Ο. Λιβαδίων, Α.Ο. Σπήλιου, Αρκάδι Αγγελιανών, Ποσειδώνας Γερανίου, Δόξα Πλατανέ, Τάλως Μελιδονίου, Απόλλων Ρεθύμνου, Αστέρας Περάματος, Ατσιπόπουλο. Από τη συζήτηση έλειπε δικαιολογημένα ο Ολυμπιακός, ενώ απών χωρίς να ενημερώσουν ήταν η Φλόγα Ρουστίκων και Μέλαμπες.

Η συζήτηση είχε μεγαλύτερη διάρκεια από εκείνης της προηγούμενης φοράς, αφού διήρκεσε πάνω από 3 ώρες με τις ομάδες να έχουν πολλά να πουν αλλά και να προτείνουν πράγματα. Δύο ήταν τα πιο σημαντικά ζητήματα που βγήκαν σε αυτή τη συνάντηση.

Αρχικά δημιουργήθηκε 5μελης επιτροπή η οποία θα εκπροσωπεί τις ομάδες στις συναντήσεις που θα γίνουν στις επόμενες μέρες με φορείς για να βρεθεί λύση στις παθογένειες που επικρατούν αυτή τη στιγμή στον χώρο του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου. Μετά από σχετική ψήφο οι ομάδες που θα εκπροσωπήσουν τις υπόλοιπες είναι ο Αστέρας Περάματος – Βαγγέλης Δαφέρμος, Αστέρας Ρεθύμνου- Νίκος Παπαδάκης, Άρης Ρεθύμνου -Μανώλης Βαρούχας, Δόξα Πλατανέ – Στέλιος Παπαδάκης- Πιατάς, Φοίνικας Σελλίων- Παπαδογιάννης Πέτρος.

Το δεύτερο είναι ότι την επόμενη φορά που θα βρεθούν οι πρόεδροι θα έχουν έτοιμες τις προτάσεις τους τις οποίες και θα καταθέσουν στην ΕΠΣ Ρεθύμνου για να γίνει η επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η επόμενη συνάντηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (09/01) στο κυλικείο του Άρη Ρεθύμνου στα Μισίρια στις 20:00.

Προηγούμενο άρθροΕπέστρεψε στον Ο.Φ.Α. ο Κωσταράκος
Επόμενο άρθροΚοπή πίτας το Σάββατο στο κέντρο Α-Α