Συναντήθηκαν οι πρόεδροι και συζήτησαν για τα προβλήματα του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου

Πραγματοποιήθηκε χθές (29/12) στο γήπεδο των Μισιρίων και συγκεκριμένα στο χώρο του κυλικείου του Άρη, η συνάντηση μεταξύ των προέδρων της Α’ και Β’ ΕΠΣ Ρεθύμνου( Ο.Φ.Αρμένων, Αστέρας Ρεθύμνου, Άρης Ρεθύμνου, Ρεθυμνιακός, Αστέρας Περάματος, Α.Ο. Σπήλιου, Ολυμπιακός Ρεθύμνου, Ασή Γωνιά, Μέλαμπες, Απόλλων Ρεθύμνου, Ποσειδώνας Γερανίου, Δόξα Πλατανέ, Τάλως Μελιδονίου, Αστέρας Β και Άρης Β). Από τη συνάντηση απουσίαζαν αλλά ήταν δικαιολογημένοι ο Α.Ο. Λιβαδίων, Φλόγα Ρουστίκων, Ατσιπόπουλο και Αρκάδι Αγγελιανών, ενώ απών ήταν ο Φοίνικας Σελλίων.

Κύριο θέμα της συζήτησης ήταν η βία που υπάρχει στα γήπεδα του Ρεθύμνου και όπου το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε μεγάλη έξαρση.Η συνάντηση διήρκησε κοντά στις 2 ώρες, με όλους τους προέδρους να παίρνουν τον λόγο και να παραθέτουν τις απόψεις τους για την εξάλειψη της βίας με σκοπό να βρεθεί η καλύτερη λύση.

Παράλληλα εκφράστηκαν πολλά παράπονα για τη διοίκηση της ΕΠΣ Ρεθύμνου με όλες τις ομάδες να μην είναι ευχαριστημένες και αυτό που αξίζει να σημειωθεί ότι τέθηκε στο τραπέζι μέχρι και η διακοπή του πρωταθλήματος αν δεν βρεθεί λύση στα διαχρονικά προβλήματα που ταλανίζουν τις ομάδες και το ποδόσφαιρο.

Νέα συνάντηση θα πραγματοποιηθεί εντός 10ημερών στον ίδιο χώρο, με τις ομάδες να καλούνται να φέρουν προτάσεις τις οποίες θα κλειθούν να τις υπογράψουν όλοι οι πρόεδροι για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Προηγούμενο άρθροΛύση συνεργασίας με Στέλιο Νικηφόρο
Επόμενο άρθροΣτ. Νικηφόρος:” Κάθε ωραίο έχει και ένα τέλος”