Συμμετοχή και κατάκτηση Κυπέλλου Ήθους της Ακαδημίας μας στο τουρνουά του Αστέρα

Μία ακόμη θετική συμμετοχή σε φιλικό τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου είχε την περασμένη Παρασκευή (22/12) η Ακαδημία μας. Μετά από το Ατσιπόπουλο και την Χριστουγεννιάτικη Εβδομάδα της Ε.Α.Π., τμήμα της Ακαδημίας μας βρέθηκε στο «Kido» συμμετέχοντας στο 1ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου.

Πιο συγκεκριμένα στο εν λόγω τουρνουά συμμετείχε το τμήμα Προπαίδων της Ακαδημίας μας (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2006-2007). Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες όλες οι Ακαδημίες αγωνίστηκαν κανονικά στο αθλητικό κέντρο «Kido» σε ένα τουρνουά που χάρηκαν την συμμετοχή τους, χωρίς να κρατηθεί σκορ σε κανένα παιχνίδι. Πέρα από την αγωνιστική της παρουσία η ομάδα μας, κατέκτησε και το κύπελλο ήθους που είχαν θεσπίσει οι διοργανωτές, μετά από σχετική ψηφοφορία των προπονητών όλων των συμμετεχουσών ομάδων.

Βάσει του προγραμματισμού των διοργανωτών, η Ακαδημία μας έδωσε τρία παιχνίδια ενός ημιχρόνου, διάρκειας 20’ έκαστο. Κατά σειρά η ομάδα μας αντιμετώπισε Ε.Α.Π., Σπήλι και Ποσειδώνα Γερανίου. Το τουρνουά είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού «πιτσιρικάδες», προπονητές αλλά και οι γονείς, δημιούργησαν ένα «δέντρο» από τρόφιμα μακράς διάρκειας που συγκέντρωσαν και θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό από τους ανθρώπους της διοίκησης του Αστέρα Ρεθύμνου.

Προηγούμενο άρθροΣυλλυπητήρια ανακοίνωση
Επόμενο άρθροΜόνο υπερηφάνεια για τις Μικτές ομάδες ΕΠΣΡ – Μπράβο Βασίλη και Γιάννη!!!