Συζήτηση εφ’ολης της ύλης με τον Πρωταθλητή Κώστα Κατσουράνη!

Άκρως ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική υπήρξε η τηλεδιάσκεψη που είχαν το βράδυ της Δευτέρας (4/1), στελέχη της ομάδας του Ο.Φ.Α. και του Ποσειδώνα Τσικαλαριών με τον κ. Κώστα Κατσουράνη ο οποίος φυσικά δε χρειάζεται συστάσεις. Ο κ. Κατσουράνης απάντησε σε όσα ερωτήθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Οι παρευρισκόμενοι σε αυτή την διαδικτυακή συζήτηση συζήτησαν με τον κ. Κατσουράνη, μεταξύ άλλων για τον Φερνάντο Σάντος, τον Ότο Ρεχάγκελ, τον Κίκε Φλόρες, για το απίθανο κατόρθωμα της κατάκτησης του Euro του 2004 φορώντας τη φανέλα της εθνικής μας ομάδας, αλλά και για τη Μπενφίκα, τον Αϊμάρ και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Επίσης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Καραγκούνη και τους υπόλοιπους Έλληνες παίκτες.

Έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν και στην πορεία του από τα χρόνια όπου έπαιζε στο τοπικό πρωτάθλημα της Πάτρας, ως την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης. Ταυτόχρονα αναφέρθηκε στη σκληρή δουλειά ως τον πλέον σίγουρο τρόπο να γίνεται κανείς ολοένα και καλύτερος και να βελτιώνει τις αδυναμίες του, δίνοντας τροφή για σκέψη στους νέους ποδοσφαιριστές, ενώ μίλησε και για τα μελλοντικά επαγγελματικά του πλάνα.

Ο πρόεδρος του Ο.Φ.Αρμένων Γιώργος Δρουδάκης καθώς και ο προπονητής της αντρικής ομάδας Μιχάλης Τριχάκης συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη ως καλεσμένοι του Ποσειδώνα Τσικαλαριών, ενώ οι υπόλοιποι καλεσμένοι ήταν ο τεχνικός διευθυντής του Π.Ο.Α. κ. Νίκος Μαρκάκης και οι προπονητές του Π.Ο.Α. κ. Βασίλης Κασσαπάκης και κ. Άρης Μαυρογιαννάκης.

Κλείνοντας, το Δ.Σ. του Ο.Φ.Α. ευχαριστεί θερμά την ομάδα του Ποσειδώνα Τσικαλαριών για την πρόσκληση συμμετοχής στην διαδικτυακή αυτή συζήτηση, όπως επίσης και όλους τους παρευρισκόμενους σε αυτήν και ιδιαίτερα τον κ. Κώστα Κατσουράνη για τις πολύτιμες συμβουλές του. Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από την τηλεδιάσκεψη.

Προηγούμενο άρθροΕυχετήρια ανάρτηση.
Επόμενο άρθροΕυχετήρια ανακοίνωση!