Στοίχισαν οι στημένες φάσεις στον ΟΦΑ (ήττα 2-0 από Ασή Γωνιά)

Μία στημένη φάση από την οποία δέχτηκε το πρώτο γκολ και ένα αυστηρό πέναλτι έκριναν την αναμέτρηση στο Θ. Βαρδινογιάννης της Επισκοπής με την ομάδα μας να γνωρίζει την ήττα με 2-0 από την Ασή Γωνιά παρ’ ότι πάλεψε όσο μπορούσε για κάτι καλύτερο.

Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά και είχε 3-4 καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο κυρίως της αναμέτρηση με δύο σουτ του Μάνσε στο 12′ και στο 26′ να μην βρίσκουν στόχο. Ενδιάμεσα το σκορ άνοιξε για την Ασή Γωνιά στο 16′ όταν εκτελέστηκε φάουλ από τον Γύπαρη με τον Μελαδάκη με κοντινή προβολή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το “ρευστό” 1-0 για την ομάδα του Αποκόρωνα.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Μιχάλη Τριχάκη πίεσαν για την ισοφάριση χωρίς όμως να καταφέρνουν να γίνουν απειλητικοί για την εστία του Κελαϊδή, ενώ στο 79′ σε μια αμφισβητούμενη φάση ο Γύπαρης έπεσε μέσα στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Κολυβάκη με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει την άσπρη βούλα και τον ίδιο τον νεαρό επιθετικό να είναι εύστοχος για το 2-0. Στο 90′ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Λέσι. Την επόμενη αγωνιστική οι “κόκκινοι” υποδέχονται την ομάδα του Σπηλίου στο γήπεδο Αρμένων το ερχόμενο Σάββατο.

Ασή Γωνιά (Χρήστος Βασιλείου): Κελαϊδής, Καρδαμίτσης, Σ. Μανωλακάκης, Μελαδάκης, Ταμάμης, Ντεμίρι, Χριστουλάκης (36′ Ν. Κιμιωνής), Κριτσωτάκης (19′ λ.τ. Λέσι), Ν. Γύπαρης (89′ Σταυράκης), Σπανουδάκης (89′ Ανδρουλιδάκης), Πλεύρης.

ΟΦ Αρμένων (Μιχάλης Τριχάκης): Αποστολάκης, Καραλής (46′ Εμιλιάνο), Κολυβάκης, Γασπαράκης, Τσιχλής, Κοσμίδης, Ε. Κουνδουράκης, Βογιατζάκης, Τάρε (46′ Ασουμανάκης), Μάνσε, Πελαντάκης (63′ Κ. Σκουλούδης).

Προηγούμενο άρθροΝα χαμογελάσει ξανά στην Επισκοπή θέλει ο ΟΦΑ αύριο (με Ασή Γωνιά στις 15.00)
Επόμενο άρθροΦιλική ισοπαλία για την Κ10 με ΕΑΠ το απόγευμα στους Αρμένους