Στην οικογένεια του ΟΦ Αρμένων ο Παπαδογιάννης

Ο ΟΦ Αρμένων ανακοινώνει την συμφωνία με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Σήφη Παπαδογιάννη, ο οποίος και θα αγωνιστεί με την ομάδα μας τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Ο 21χρόνος ποδοσφαιριστής παραχωρείται στην ομάδα μας, με την μορφή δανεισμού από τον Φοίνικα, την διοίκηση του οποίου ευχαριστούμε.

Μετά από τη συμφωνία του με την ομάδα μας, ο Σήφης Παπαδογιάννης προχώρησε στις πρώτες δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:

«Είμαι χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του ΟΦ Αρμένων, μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα του Ρεθύμνου. Θέλω να ευχαριστήσω τους διοικούντες της ομάδας και τον προπονητή που μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστεί σε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα της Α’ κατηγορία Ρεθύμνου. Θα προσπαθήσω από την πλευρά μου να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, ώστε η ομάδα να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία, τερματίζοντας όσο ψηλότερα γίνεται και επιτυγχάνοντας τους στόχους της».

Το βιογραφικό του Παπαδογιάννη

Ο Σήφης Παπαδογιάννης γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου 1996, είναι 2μ. και έχει αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις του άξονα, με έφεση στη μεσαία γραμμή, αλλά και ως σέντερ φορ, όπως και κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο από το 2012 σε ηλικία 16 ετών και αυτή την πενταετία αγωνίστηκε με την φανέλα του Φοίνικα σε Α’ και Β’ ΕΠΣΡ. Πέρυσι πέτυχε 26 γκολ στο πρωτάθλημα Β’ ΕΠΣΡ, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του και 4ος συνολικά όλης της διοργάνωσης. Τη σεζόν 2015-16 ο Παπαδογιάννης – πάντα με την φανέλα του Φοίνικα πέτυχε 11 γκολ στην Α’ ΕΠΣΡ, όσα σκόραρε και τη σεζόν 2014-15 στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΡ.

Προηγούμενο άρθροΑνανέωση της συνεργασίας με Χατζησπύρο, Δανδάλη
Επόμενο άρθροΣήμερα η 1η προπόνηση και ο Αγιασμός για τη νέα σεζόν