Στα Τμήματα Υποδομών του ΟΦΑ η Παπαγιαννάκη

Στην ένταξη ενός νέου ανθρώπου προχώρησε το σωματείο μας ενισχύοντας σημαντικά και προπάντων επιστημονικά το Πρότυπο Σχολείο Ποδοσφαίρου ΟΦ Αρμένων. Η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και προπονήτρια ποδοσφαίρου Κα Πόπη Παπαγιαννάκη επίσημα από σήμερα θα είναι μέλος της εκπαιδευτικής ομάδος στο Πρότυπο Σχολείο Ποδοσφαίρου ΟΦ Αρμένων. Η Κα Παπαγιαννάκη θα έχει την ευθύνη προπόνησης και εκγύμνασης των μικρότερων ηλικιών του συλλόγου μας.

Παρακάτω και η σχετική ανακοίνωση του ΟΦΑ.

“Το Δ.Σ. του ΟΦ Αρμένων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας τους με την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και προπονήτρια ποδοσφαίρου Κα Πόπη Παπαγιαννάκη η οποία θα ενισχύσει τα τμήματα Υποδομών του Πρότυπου Σχολείου Ποδοσφαίρου ΟΦ Αρμένων δίπλα στον Υπεύθυνο Ακαδημιών και επίσης Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Κο Ναπολέοντα Σκουλούδη. Σύσσωμη η οικογένεια του ΟΦΑ ευχόμαστε στην Κα Πόπη καλή αρχή να είναι υγιής και να έχει προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες”.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ

Η Κα Πόπη Παπαγιαννάκη κατάγεται από το Ρέθυμνο γεννημένη στις 2 Οκτωβρίου του 1997. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης. Στα εφηβικά της χρόνια αγωνίστηκε ως παίκτρια ποδοσφαίρου της Γυναικείας ομάδος ΑΟ ΚΡΗΣΣΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ. Ως προπονήτρια ποδοσφαίρου έχει εργαστεί την σεζόν 2017-18 στο Τμήμα Κ6 της ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Επίσης, έχει εργαστεί τις χρονιές 2018 και 2019 στην καλοκαιρινή δημιουργική απασχόληση που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου στα Μισσίρια. Τέλος, την περσινή ποδοσφαιρική σεζόν(2019-2020) διετέλεσε προπονήτρια στις Ακαδημίες ΑΟ Άρης Ρεθύμνου στο Τμήμα Κ6 και βοηθός προπονητή στο Τμήμα Κ10.

Παπαγιαννάκη: “Στόχος μια δημιουργική ποδοσφαιρική χρονιά”

Στις πρώτες της δηλώσεις η νεαρή προπονήτρια δήλωσε ενθουσιασμένη που θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στα τμήματα Υποδομών του ΟΦΑ ενώ ευχήθηκε να έχουν μια εποικοδομητική συνεργασία με όλους όσους εργάζονται για την Ακαδημία προάγοντας τον αθλητισμό σαν βασικότατη ενασχόληση για όλους και κυρίως για τα μικρά παιδιά.

“Είναι μεγάλη μου χαρά για μένα που θα συνεργαστώ με την ομάδα του ΟΦ Αρμένων για την φετινή σεζόν. Εύχομαι να είναι μια δημιουργική ποδοσφαιρική χρόνια και να έχουμε μια όμορφη και άψογη συνεργασία τόσο με την διοίκηση του συλλόγου την οποία και θα ήθελα να ευχαριστήσω που με επέλεξε για το “Πρότυπο Σχολείο Ποδοσφαίρου του ΟΦΑ”, τους Διοικητικούς Υπεύθυνους των Ακαδημιών, τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Ναπολέων Σκουλούδη αλλά φυσικά και με τα παιδιά και τους γονείς τους. Ο αθλητισμός θα πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και για αυτό έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα να μεταδώσουμε τις γνώσεις μας στα παιδιά των τμημάτων Υποδομών με γνώμονα φυσικά και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν τεθεί από τις αρμόδιες αρχές λόγω της πανδημίας του COVID-19 προκειμένου να διασφαλίσουμε την ασφάλεια όλων”.

Προηγούμενο άρθροΤο πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΣυλλογική δράση καθαρισμού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στους Αρμένους