Σοκ στο 90+3 για την ομάδα μας

Για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ της Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου, η ομάδα μας υποδέχτηκε τον Τάλως Μελιδονίου στους Αρμένους και γνώρισε την ήττα με 1-2 στις καθυστερήσεις.
Αυτό το αποτέλεσμα ήταν άδικο αφού ο Ο.Φ.Α. μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη αλλά η μπάλα δεν έκανε το χατήρι στον καργάκη που είχε δοκάρι αλλά και χαμένο πέναλτι.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας πλήρωσε μια ολιγωρία σε μια στημένη φάση και συγκεκριμένα στο 8ο λεπτό όπου οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν κόρνερ με τον Χνάρη και ο Αντώνης Λαδιανός ανενόχλητος με πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-1. Στη συνέχεια η ομάδα μας ανέβηκε και απείλησε δύο φορές με απευθείας εκτελέσεις κόρνερ από τον Καργάκη στο 15 και στο 23′ αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι. Ίδια ακριβώς εξέλιξη και στο 33′ όπου πάλι ο Καργάκης δοκίμασε το πόδι σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ αλλά η μπάλα αυτή τη φορά σταμάτησε στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι από τη μεριά τους προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να είναι απειλητικοί, δημιουργώντας κάποιες φάσεις αλλά χωρίς να πετύχουν κάτι.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 53′ ο Ξηράς μοίρασε στον Καργάκη μέσα στην περιοχή, εκείνος γύρισε το σώμα του και έκανε το σουτ αλλά ο Κλάδος πραγματοποίησε εκπληκτική απόκρουση και κράτησε το μηδέν.

Τελικά η ισοφάριση ήρθε 3 λεπτά αργότερα, όταν στο 56′ ο Τσαγλιώτης από τα δεξιά έκανε τη σέντρα, ο αμυντικός έδιωξε με τη μία, η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Τάρε που έκανε το 1-1. Στο 65′ ο Τάρε κέρδισε πέναλτι από τον Βασσάκη. Ο Καργάκης ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Κλάδος απέκρουσε με τα πόδια.

Ο ρυθμός έπεφτε σιγά σιγά αλλά ο αγώνας πήρε «φωτιά» στο 83′ όταν δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των παικτών με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο Βογιατζάκης Γιώργος.
Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή και στο 90+3 μετά από κόρνερ και καραμπόλα η μπάλα έφτασε στον Αντώνη Λαδιανό και εκείνος με σουτ έκανε το 1-2.

Ο.Φ.Α( Κωσταράκος): Μιχαηλίδης(46′ Κολυβάκης Ε.), Τσαγλιώτης, Κολυβάκης Ν., Γασπαράκης Γ., Ρανσόου, Δραμιτινός, Τάρε(85′ Πατσάκης), Σκαλιδάκης(51′ Ξηράς), Καργάκης, Σεφουλλάι Ο.( 69′ Γασπαράκης Π.), Βογιατζάκης Γ.

Τάλως Μελιδονίου ( Δασκαλάκης): Κλάδος Γ., Γασπαράκης, Χνάρης(78′ Χατζηνικολίδης ), Σπυριδάκης, Γαλερός, Θεοδωράκης, Ψωμάς(46′ Σταρράς Γ.), Βασσάκης, Λαδιανός Ι.(78′ Στεφανάκης ), Σωπασής Γ., Λαδιανός Α.

Προηγούμενο άρθρο«1ο RethymnoF.A. Tournament»: Το πρόγραμμα του Επιμορφωτικού Σεμιναρίου
Επόμενο άρθροΓκολ και θέαμα στην πρεμιέρα του «1ου Rethymno Football Academies Tournament»