Πολύ ανεβασμένος ο ΟΦΑ στο β’ μέρος, στη φιλική νίκη επί του Σπηλίου (4-1)

Σημαντικά βελτιωμένος παρουσιάστηκε ο ΟΦΑ κυρίως στο β’ ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης με το Σπήλι στο γήπεδο Αρμένων του οποίου επικράτησε με 4-1. Παρά τις αρκετές για ακόμη ένα ματς απουσίες (Αποστολάκης, Βασαδάκης, Βαβουράκης, Βογιατζάκης, Γαλερός, Γεωργιουδάκης, Τσόλας, Πενθερουδάκης, Γαλερός, Κριτσιώτης, Πολιτάκης, Λεονάρντο) που είχε η ομάδα μας απέδωσε αρκετά καλά για παραπάνω από ένα ημίχρονο σκοράροντας 4 τέρματα μετά από αρκετό καιρό.

Οι παίκτες του Μιχάλη Τριχάκη αν και μπήκαν πιο δυνατά στη συνέχεια το Σπήλι, το οποίο είχε κι αυτό προβλήματα απουσιών, κατάφερε να ισορροπήσει και να γίνει πιο επικίνδυνο σε 3-4 περιπτώσεις με τον Κολυβάκη και τους αμυντικούς να επεμβαίνουν. Οι “κόκκινοι” αν και πίεσαν για να δημιουργήσουν κάποιες φάσεις αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Στο 25′ όμως μετά από σέντρα του Εμιλιάνο και διώξιμο των αμυντικών η μπάλα κόντραρε και ο Κοσμίδης με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση και στο32′ από σέντρα του Σταρρά ο Ντιμιτρόφ με διαγώνιο σουτ ισοφάρισε για το Σπήλι με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο επιθετικά στην επανάληψη και κατάφεραν στο 52′ να πετύχουν δεύτερο γκολ όταν ο Ν. Κολυβάκης έβγαλε σε θέση βολής τον Μάνσε με τον δεύτερο να πλασάρει ψύχραιμα για το 2-1. Στο 74′ ο ΟΦΑ πέτυχε το 3-1 μετά από ασίστ του Σκουλούδη και πλασέ του Μάνσε ενώ το τελικό σκορ 4-1) διαμόρφωσε ο Σκουλούδης ο οποίος πήρε το “ριμπάουντ” μετά την απόκρουση του Τσιρίτα στο πλασέ του Εμιλιάνο και σκόραρε με προβολή. Με την ομάδα μας αγωνίστηκε για ένα εικοσάλεπτο περίπου και ο Τσακάλι ο οποίος βρίσκεται για μερικές μέρες στη χώρα μας και έχει κάνει κάποιες προπονήσεις μαζί με τους πρώην συμπαίκτες του.

ΟΦ Αρμένων (Μιχάλης Τριχάκης): Ε. Κολυβάκης, Νιολάκης, Γασπαράκης, Καράλης, Τσαπόκου, Εμιλιάνο, Κοσμίδης, Κτιστάκης, Μάνσε, Ν. Κολυβάκης, Κουταλάς.

Έπαιξαν ακόμη οι: Β. Μενιουδάκης, Ι. Σκουλούδης, Τσακάλι, Σ. Κολυβάκης, Καλησπεράκης, Κ. Σκουλούδης.

Σπήλι (Μπάμπης Παπαδάκης):Τσιρίτας, Μιχελιδάκης, Γεωργακάκης, Κανελλάκης, Ντερβίσι, Σειραγάκης, Ντιμιτρόφ, Θεοδωρομανωλάκης, Παπαδογιάννης, Λογιάκης, Σταρράς.

Έπαιξαν ακόμη οι: Κοκονάς, Νίκολα, Μερτσίνα, Ντέντια, Μανωλακάκης.

Προηγούμενο άρθροΑκόμη ένα φιλικό τεστ για τον ΟΦΑ απέναντι στο Σπήλι (στις 18:00)
Επόμενο άρθροΑκύρωση φιλικού με Ιδομενέα, νέο φιλικό στο Τυμπάκι για ΟΦΑ