Πρώτο φιλικό με καλές εντυπώσεις κόντρα στον Αστέρα Περάματος


Το πρώτο φιλικό έστω και με προπονητικό χαρακτήρα έδωσε την Παρασκευή (23/08) στο γήπεδο των Αρμένων κόντρα στον Αστέρα Περάματος η ομάδα μας.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κέρδισαν τον αγώνα με 0-3 αλλά ο Ο.Φ.Α. ήταν εκείνος που κέρδισε τις εντυπώσεις, σε σημείο μάλιστα να δεχτούμε και τα συγχαρητήρια από το τεχνικό επιτελείο των φιλοξενούμενων.
Η φιλική αναμέτρηση ξεκίνησε στις 18:00 και είχε διάρκεια 80 λεπτών (40’ το κάθε ημίχρονο). Σε όλη τη διάρκειά του παιχνιδιού δημιουργήσαμε αρκετές κλασικές ευκαιρίες, με τη μεγαλύτερη να είναι στο 60ο λεπτό με τον Κολυβάκη Σήφη, ο οποίος έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι αφού ο Βάμβουκας το απέκρουσε.
Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκαν όλα στα δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 43’ έπειτα από καλή ανάπτυξη των φιλοξενούμενων ο Οικονομάκης μπήκε μέσα στην περιοχή από τα δεξιά και με σουτ έκανε το 0-1.
Στο 49’ ο Μανώλης Δροσάκης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2.
Το τελικό 0-3 έγινε στο 75’ όταν ο Κόκκαλης πάσαρε στον Γρηγόρη Χνάρη και αυτός αφού πέρασε τον αμυντικό έκανε με σουτ το τελικό 0-3
Επόμενη φιλική αναμέτρηση είναι την Τέταρτη κόντρα στη Δόξα Πλατανέ.

Προηγούμενο άρθροΠραγματοποιήθηκε χθες ο ετήσιος αγιασμός της ομάδας μας
Επόμενο άρθροΕυχαριστήριο μήνυμα