Πρώτη συνάντηση χθες για τη νέα σεζόν με πολλά χαμόγελα και όρεξη για κάτι καλό

Χθες έγινε η αρχή για την ομάδα μας καθώς οι παίκτες μας υπό τις οδηγίες του προπονητή μας, Γιώργου Κωσταράκου πάτησαν στο γήπεδο για πρώτη φορά τη νέα σεζόν.

Το ραντεβού είχε δοθεί για τις 18:00 και παλιοί μαζί με πολλούς νέους παίκτες ήταν εκεί και προπονήθηκαν για πάνω από 1 ώρα. Παρών ήταν και η Διοίκηση, με τον πρόεδρό μας, κ. Γιώργο Δρουδάκη να παρακολουθεί την προπόνηση και να εμψυχώνει τους νεαρούς κυρίως αθλητές ενόψει της συνέχειας που έρχεται.

Στη συνέχεια ο πρόεδρός μας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Καταρχάς θέλω να ευχηθώ να έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές μας υγεία και να είναι συγκεντρωμένοι στους στόχους μας. Επίσης και σε όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο να έχει υγεία, να έχουμε μια χρονιά που θα κυλήσει ομαλά χωρίς ακρότητες και να εξαλείψουν τα φαινόμενα βίας που τόσο πολύ ταλαιπωρούν το άθλημα που αγαπάμε. Ο Ο.Φ.Α. είναι μια ομάδα που είναι συνώνυμο της ακαδημίας, πάντα παράγει και θα παράγουμε νέους ποδοσφαιριστές και αυτόν τον δρόμο θα ακολουθήσουμε και φέτος. Έχω πίστη στην ομάδα και είμαι πεπεισμένος ότι θα πετύχουμε ό,τι στόχους κιαν βάλουμε για τη νέα χρονιά».

Από την άλλη ο προπονητής μας Γιώργος Κωσταράκος δήλωσε τα εξής:

«Πρώτα απ’ όλα εύχομαι να έχουμε υγεία, όλα τα παιδιά, όλη η ομάδα γιατί είναι ό,τι πολυτιμότερο μπορούμε να έχουμε. Ξεκινάμε σήμερα, έχοντας πολλή όρεξη για δουλειά και μέσα στη σεζόν αφού θα έχουμε βρει τους ρόλους μας και τη χημεία θα μπορούμε να προσδιορίσουμε ποιοι θα είναι οι στόχοι μας.»

Τη Δευτέρα θα ακολουθήσει ο αγιασμός της ομάδας μας ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστό το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσουμε στην προετοιμασία.

Προηγούμενο άρθροΤην Τετάρτη 7 Αυγούστου η πρώτη επίσημη για την ομάδα μας
Επόμενο άρθροΣήμερα ο ετήσιος αγιασμός της ομάδας μας