Πρώτη συγκέντρωση με αγιασμό και με υψηλούς στόχους για φέτος

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (Παρασκευή 18 /08) ο ετήσιος καθιερωμένος αγιασμός του ΟΦΑρμένων στο γήπεδο των Αρμένων παρουσία της διοίκησης, του προπονητικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών μας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Παρών ήταν ο πρόεδρος μας, Γιώργος Δρουδάκης, ο Αντιπρόεδρος Βογιατζάκης Δημήτρης, ο Αντιπρόεδρος Σφηνιάς Γεώργιος, ο Γενικός Αρχηγός, Κωνσταντίνος Λεντζάκης, ο ταμίας Γυπαράκης Ιωάννης, όπως και οι παίκτες της ομάδας μας.

Από τον Δήμο Ρεθύμνου το παρών έδωσε ο Αντιδήμαρχος και εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού του Δήμου, Δημήτρης Λαχνιδάκης, ενώ από την ΕΠΣ Ρεθύμνου ήταν ο Γενικός Γραμματέας, Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, η ταμίας, κ. Ντορμπάρη – Δεσποτούλου Αικατερίνη και το μέλος Κουργιαντάκης Δημήτριος, και απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρμένων ήταν η κ. Σκουλούδη Αντιγόνη και ο Κολυβάκης Ιωάννης.

Στις 17:00 ο Πάτερ Ευάγγελος της ενορίας Αρμένων έκανε τον αγιασμό και ευχήθηκε στον ΟΦΑρμένων να κάνει περισσότερες νίκες από πέρυσι και να πετύχει τους στόχους του.

Τον λόγο αμέσως μετά πήρε ο πρόεδρος της ομάδας μας, κ. Γιώργος Δρουδάκης ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλή ποδοσφαιρική σεζόν και να θυμούνται ότι ο ΟΦΑ πρεσβεύει πάντα το ευ αγωνίζεσθαι.

Στη συνέχεια μίλησε ο Αντιδήμαρχος και εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού του Δήμου, Δημήτρης Λαχνιδάκης, ο οποίος είπε ότι Δεν υπάρχει αθλητισμός αν δεν υπάρχουν υγιείς άνθρωποι που τον αγαπάνε, μιλώντας ουσιαστικά για τον πρόεδρο μας που είναι η ψυχή της ομάδας.

Από την πλευρά της ΕΠΣΡ μίλησε και ο Γενικός Γραμματέας, Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, ο οποίος ευχήθηκε ο ΟΦΑ να έχει καλύτερη χρονιά από πέρυσι και είναι τιμή για την ΕΠΣΡ που ο ΟΦΑ ανήκει στην ένωση της. Το κλείσιμο έκανε ο προπονητής μας, Στέλιος Νικηφόρος που ευχήθηκε να έχουμε μια σεζόν χωρίς βία και η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.

Αμέσως μετά ακολούθησε 40λέπτη προπόνηση με σκοπό οι παίκτες να ξεκινήσουν σιγά σιγά να μπαίνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ενώ όπως έγινε γνωστό οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές και θα διεξάγονται στις 17:00 στο γήπεδο των Αρμένων.

Τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας είναι τα εξής:

26/08 ΟΦΑρμενοί -Δόξα Πλατανέ

02/09 ΟΦΑρμενοί- Τάλως Μελιδονίου

09/09 ΟΦΑρμενοί- Α.Ο. Λιβαδίων

Προηγούμενο άρθροΠαρασκευή 18 /08 η πρώτη συγκέντρωση για την ομάδα μας
Επόμενο άρθροΛύση συνεργασίας με Γιώργο Ανυφαντάκη