Πρώτες τρεις ανανεώσεις στον ΟΦΑ, σειρά παίρνουν οι επόμενες

Με γοργούς ρυθμούς προχωράνε οι επαφές του προπονητή του ΟΦΑ Μιχάλη Τριχάκη με τους παίκτες που βρίσκονται στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας για την επέκταση της συνεργασίας και την νέα αγωνιστική περίοδο. Χθες πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους τρεις πρώτους παίκτες οι οποίοι απάντησαν θετικά και είναι οι Γιάννης Γερωνυμάκης, Nώντας Κολυβάκης, Έρλιντ Μάνσε.

Οι επαφές του Αμαριώτη τεχνικού θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές για την επέκταση της συνεργασίας τους και την νέα σεζόν καθώς η θέση της διοίκησης και του προπονητή μας είναι να παραμείνει το μεγαλύτερο ποσοστό του ρόστερ και στη συνέχεια να μπουν στο πλάνο οι αναζητήσεις ελεύθερων παικτών. Στις προθέσεις του προπονητή σε συνεργασία με την διοίκηση είναι να κινηθούν για την απόκτηση παικτών για την περαιτέρω ενίσχυση του δυναμικού.

Όλες οι συναντήσεις του προπονητή μας πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Αρμένων παρουσία και του Προέδρου του ΟΦΑ Γιώργου Δρουδάκη με τον Μιχάλη Τριχάκη να τονίζει ότι ο στόχος της διοίκησης στην τρίτη χρονιά της θητείας της αλλά και του ίδιου καθώς οι δύο απόψεις ταυτίζονται είναι η ανάδειξη νέων παικτών που προέρχονται από την περιοχή αλλά και από τον νομό Ρεθύμνου γενικότερα και φυσικά η ομάδα να εμφανίζεται οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα αλλά και μαχητική διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό από κάθε ματς το οποίο όμως θα πρέπει παράλληλα και να το απολαμβάνει.

Τους ανέφερε ακόμη ότι πλέον τους γνωρίζει καλύτερα πιστεύει στις δυνατότητες που έχουν και πως ρεαλιστικός στόχος για φέτος μπορεί να είναι ακόμη και μια θέση στην πρώτη πεντάδα κάτι που εκφράζει και την άποψη των διοικούντων τον ΟΦΑ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Δ.Σ. του ΟΦΑ:

“Το Δ.Σ. του ΟΦ Αρμένων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις πρώτες ανανεώσεις της ομάδας μας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Την φανέλα του ΟΦΑ θα φορούν και την νέα χρονιά οι Γιάννης Γερωνυμάκης, Επαμεινώντας Κολυβάκης και Έρλιντ Μάνσε. Ευχόμαστε και στους τρεις να έχουν μια δημιουργική χρονιά με υγεία αλλά και προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες”.

Εν τω μεταξύ ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης ακολουθούν οι Κωνσταντίνος Σκουλούδης και Στράτος Νιολάκης ώστε να είναι έτοιμοι για την έναρξη της προετοιμασίας περί τα τέλη Ιουλίου ενώ ατομικές προπονήσεις για ενδυνάμωση πραγματοποιούν οι νεαροί Κωνσταντής Καλησπεράκης, Ιωσήφ Κολυβάκης και Ράϊαν Ράνσοου οι οποίοι φυσικά προέρχονται από τις Ακαδημίες του συλλόγου και πλέον θα αγωνίζονται με την πρώτη ομάδα.

Το ίδιο θα κάνει και ο Ιάσωνας Σκουλούδης ο οποίος συμμετέχει στην 2η σχολή Τερματοφυλάκων στο Ρέθυμνο που διοργανώνεται από την “GK29” Goalkeeping Training Club και υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου ν. Χανίων “ο Παγκρήτιος” από τις 15-30 Ιουνίου προκειμένου και ο νεαρός γκολκίπερ να πάρει περισσότερες εμπειρίες ώστε να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος στο μέλλον.

Προηγούμενο άρθροΣυγχαρητήρια του ΟΦ Αρμένων στον Τάλω Μελιδονίου
Επόμενο άρθροΣτον ΟΦΑ και τη νέα σεζόν τρεις ακόμη παίκτες