Προτάσεις ΟΦΑ προς ΕΠΣΡ και σωματεία εν’ όψει της συνάντησης την Δευτέρα

Η διοίκηση του ΟΦ Αρμένων σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Μιχάλη Τριχάκη έχουν ήδη καταθέσει έναν σημαντικό αριθμό από ολοκληρωμένες προτάσεις προς τους διοικούντες την ΕΠΣΡ αλλά και τα σωματεία μέλη της αναφορικά με την βελτίωση και αναβάθμιση του πρωταθλήματος αλλά και του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου γενικότερα, εν’ όψει και της επερχόμενης συνάντησης που έχει προγραμματιστεί από την ΕΠΣΡ την ερχόμενη Δευτέρα στην αίθουσα του Πολιτιστικού συλλόγου Ατσιποπούλου και τις οποίες σας παραθέτουμε παρακάτω.

Αρμένοι 10 Ιουλίου 2020

Ο.Φ. ΑΡΜΕΝΩΝ

Αριθμ. Πρωτ.  4 

Καλησπέρα σας…!!

Με γνώμονα την άθληση, των πρωταθλητισμό, την ένταση, το πάθος, την ευγενείς άμυλα, τους παράγοντες, τους αθλητές, τους προπονητές, τους οργανωτές (Ε.Π.Σ.Ρ), τους διαιτητές, τους παρατηρητές και τους ακόλουθους των ομάδων (Φιλάθλους) αλλά και τις συνέπειες που προκάλεσε ο  ιός  COVID-19, η πανδημία που τόσο μας αναστάτωσε και δεν μπορούμε να ξέρουμε την διάρκεια της, αλλά ούτε τις συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει, σας καταθέτουμε σήμερα τις  προτάσεις  της ομάδος μας που πιστεύουμε θα βοηθήσουν για την καλυτέρευση του ερχόμενου νέου αγωνιστικού πρωταθλήματος περιόδου  2020 – 2021  και είναι οι κάτωθι :

 

  1. Καλύτερους αγωνιστικούς χώρους, όχι περιφραγμένους τουλάχιστον στον χώρο – διάστημα που βρίσκετε η κερκίδα, το γήπεδο (δεν είναι φυλακή) είναι για διασκέδαση και να αισθάνεται και ο φίλαθλος ένα με τον Αθλητή να χαίρεται το άθλημα και τους αθλητές που αγωνίζονται.

Σωστή συντήρηση των αγωνιστικών χώρων από τους δήμους και τις αρμόδιες αρχές (χτένισμα πλαστικού χλοοτάπητα – γέμισμα με καουτσουκ – δημιουργία διαβροχής (μπεκ) ώστε την καλύτερη δυνατή (συντήρηση)προστασία του χλοοτάπητα).Για την αποφυγή τραυματισμών ποδοσφαιριστών.

 

  1. Μία (1) ώρα πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, να βρίσκονται στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας :

α) Οι ορισμένοι του αγώνα διαιτητές μαζί με τον παρατηρητή διαιτησίας για την καταγραφή οτιδήποτε γεγονότων.

β)  Ο παρατηρητής αγώνα καθώς και ο γιατρός του αγώνα, για τον έλεγχο τον εγκαταστάσεων του γηπέδου τόσο του αγωνιστικού χώρου, όσο και των χώρων των αποδυτηρίων – τουαλετών  και διαφόρων άλλων χώρων για θέματα υγιεινής τα οποία θα πρέπει να καταγράφονται.

 

  1. Την είσοδο των ομάδων και διαιτητών μαζί στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του αγώνα αλλά και τον απαιτούμενο χαιρετισμό.

 

4. Την παραμονή των διαιτητών και των ομάδων και των προπονητών μετά το πέρας του αγώνα για διάστημα πέντε έως δέκα λεπτών στον αγωνιστικό χώρο για τον απαιτούμενο χαιρετισμό.

 

  1. Την συμμετοχή δύο ποδοσφαιριστών γεννηθέντων από 2000 έως και το 2005 στην ενδεκάδα κάθε ομάδας για το κίνητρο των νέων προς το ποδόσφαιρο και την αξιοποίηση αυτών.

Να είναι στο βασικό σχήμα της ομάδας, αλλά να μην είναι απαραίτητο στην αλλαγή των νέων να εισέρχεται πάλι νέος ποδοσφαιριστής  ή να είναι αναγκαίο να τελειώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα τουλάχιστον ένας μικρός.

 

  1. Την συμπλήρωση του Φύλλου αγώνος από είκοσι (20) ποδοσφαιριστές αναγραφόμενους, να μπορούν να γίνονται πέντε (5) αλλαγές.

 

  1. Να δηλώνουν οι ομάδες τριάντα αθλητές – ποδοσφαιριστές στο ενεργητικό τους για την νέα αγωνιστική περίοδο, με δικαίωμα αντικατάστασης πέντε (5) ποδοσφαιριστών κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, ανεξαρτήτου μεταγραφών.

 

  1. Για λόγους υγιεινής και καλύτερης γνώσης των ομάδων και των αθλητών προτείνουμε να ισχύσουν τα ελεύθερα νούμερα με το επώνυμο του ποδοσφαιριστή στην πίσω όψη της φανέλας, δηλωμένα στην αρμόδια Ε.Π.Σ.Ρ.

 

  1. Με ευθύνη των ομάδων όλοι οι ποδοσφαιριστές να ελέγχονται Ιατρικά, και να υποβάλλονται σε εξετάσεις (αίματος – καρδιολογικές) οι γνωματεύσεις να καταθέτονται στην αρμόδια αρχή Ε.Π.Σ.Ρ. όπου θα πρέπει να τηρείται πλήρης ατομικός φάκελος αθλητή.

 

  1. Να επαναλειτουργήσει η γιορτή του ποδοσφαιριστή μετά το τέλος κάθε αγωνιστικής περιόδου, με την βράβευση των καλύτερων αθλητών – προπονητών – παραγόντων – διαιτητών – fair play – ομάδων κ.λ.π. για την ανάδειξη του αθλήματος.

 

11.Απαραίτητη προϋπόθεση η θέση του προπονητή στις ομάδες να έχει διπλωματούχο κόουτς.

 

Ευχόμαστε η Ε.Π.Σ.Ρ. με την συμμετοχή όλων μας και με καλή διάθεση να αναδείξει το αγαπημένο μας   άθλημα…….!!!!

Εμείς θα είμαστε μαζί σας…!!!

Σας ευχαριστούμε …!!! Και ευχόμαστε σε όλους μας καλή ποδοσφαιρική Χρονιά με υγεία και   επιτυχίες…!!!!

                                                                                                                                                             Αρμένοι 10 Ιουλίου 2020

                                                                                                                                                                 Με τιμή  ο Πρόεδρος Δ.Σ.

                                                                                                    Ο.Φ. Αρμένων Ρεθύμνου

Γεώργιος Εμ. Δρουδάκης

 

 

Προηγούμενο άρθροΣτο Ατσιπόπουλο η συνάντηση ΕΠΣΡ-σωματείων την Δευτέρα 13/7
Επόμενο άρθροΨήφισμα ΟΦ Αρμένων στην μνήμη του Εμμανουήλ Γ. Σκουλούδη