Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Ο.Φ.Αρνένων

Μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα η οικογένεια και οι φίλοι του Ο.Φ. Αρμένων έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα γιορτάζοντας,  ταυτόχρονα την συμπλήρωση των 60 χρόνων ζωής του συλλόγου. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο κέντρο Α-Α την Παρασκευή το βράδυ.

Ο πρόεδρος Γιώργος Δρουδάκης και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου υποδέχθηκαν τους προσκεκλημένους τους σε μία όμορφη εκδήλωση καλωσορίζοντας το 2023 με ευχές για υγεία, τύχη και καλές ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις. Ο πρόεδρος του Ο.Φ.Αρμένων στην ομιλία του στάθηκε στους σημαντικότερους σταθμούς και στα πρόσωπα της 60χρονης ιστορίας του συλλόγου.

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας διαβάζοντας τη θεία ευχή πραγματοποίησαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου πατήρ Νικόλαος Νικηφόρος εκπροσωπώντας και τον σεβασμιότατο κ.κ Πρόδρομο και ο εφημέριος της ενορίας Αρμένων πατήρ Ευάγγελος Ζαφειρόπουλος.

Στην εκδήλωση του Ο.Φ. Αρμένων βρέθηκαν ο περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης Εμμανουήλ Χνάρης, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού του δήμου Ρεθύμνου Δημήτρης Λαχνιδάκης, η πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Ρεθύμνου Ελευθερία Μιχάλα όπως και ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής Ρεθύμνου του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Σαρρής. Επίσης εκπροσωπήθηκε η ΕΠΣΡ δια του προέδρου της Τίτου χνάρη , των αντιπροέδρων του διοικητικού συμβουλίου Μπάμπη Μακρυγιάννη, Νίκου Στεφανάκη, του Γενικού Γραμματέα Γιώργου Δασκαλομαρκάκη, του μέλους Δήμητρα Κουργιαντάκη ενώ παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του ΣΔΠΡ Μιχάλης Βοσκάκης. Επιπλέον στην κοπή πίτας του Ο.Φ. Αρμένων παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των σωματείων ΑΟΝ Αστέρα, Αστέρα Περάματος, ΑΟ Μελάμπων και ΑΟ Ασή γωνιάς.

Η διοίκηση του Ο.Φ Αρμένων βράβευσε δύο ανθρώπους που προσέφεραν τα μέγιστα από την θέση του προπονητή και όχι μόνο πριν από αρκετά χρόνια τον Μάρκο καλούδη και τον Γιώργο Κτιστάκη οι οποίοι αμφότεροι συγκινημένη παρέλαβαν τα βραβεία τους ευχαριστώντας τους διοργανωτές.

Η βραδιά ήταν πολύ όμορφη με όλους τους παρευρισκόμενους να διασκεδάζουν με τους μουσικούς Βαγγέλη Κυμιώνη και Κλέαρχο Μανωλούδη και το συγκρότημά τους ενώ τις δικές τους πινελιές έδωσε ο Λαογραφικός Όμιλος Κρήτης Νικηφόρος Φωκάς με το χορευτικό του πρόγραμμα.

 

Στην παρακάτω φωτογραφία είναι αναρτημένα τα νούμερα που αντιστοιχούν στα δώρα που κληρώθηκαν στην εκδήλωση!

Προηγούμενο άρθροΠαρασκευή 13/1 Κοπή πίτας από τον Ο.Φ.Α στο κέντρο Α-Α
Επόμενο άρθροΑγίου Αντωνίου – Ευχετήρια ανακοίνωση από τον Ο.Φ.Α