Πολύ βελτιωμένη η εικόνα του Ο.Φ.Α στο παιχνίδι με την Άση Γωνία

Από τις καλύτερες εμφανίσεις για φέτος πραγματοποίησε ο Ο.Φ.Α στο σημερινό παιχνίδι με την Άση Γωνία στο γήπεδο της Επισκοπής. Η ομάδα των Αρμένων ήταν πολύ ανταγωνιστική, συγκεντρωμένη έβγαλαν ενέργεια και πάθος στο παιχνίδι. Δυστυχώς όμως οι πολλοί τραυματισμοί παικτών δεν βοήθησαν τον Μιχάλη Τριχάκη στο να φρεσκάρει την ομάδα έτσι ώστε να διατηρηθεί το σκορ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο καθώς ο Τσόλας άνοιξε το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό του αγώνα. Η ομάδα του Ο.Φ.Α κυκλοφορούσε την μπάλα με ψυχραιμία, στάθηκαν σωστή τακτικά και διατηρούσε το προβάδισμα μέχρι το 40′ που δέχτηκε την ισοφάριση με τον Βασιλείου. Η ομάδα των Αρμένων δεν έχασε το ηθικό της και αυτό δείχνει την καλή δουλειά που γίνεται στην προπόνηση και έτσι πετυχαίνει ξανά γκολ λίγο πριν την ανάπαυλα με τον Κεφαλιανό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ο.Φ.Α συνέχισε στον ίδιο ρυθμό παίζοντας την μπάλα κάτω με ωραίες συνεργασίες. Η έλλειψη επιλογών όμως από τον πάγκο στοίχισαν στο συγκρότημα του Μιχάλη Τριχάκη καθώς δεν μπορούσε να βοηθήσει τους παίκτες του από τον πάγκο. Χάνοντας έτσι την φρεσκάδα που είχαν καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου αλλά και του δεύτερου μέχρι την στιγμή της ισοφάρισης στο 70′ με τον Μελαδάκη. Η ομάδα του Ο.Φ.Α πάλεψε μέχρι το τέλος αλλά στάθηκε άτυχος για άλλη μια φορά καθώς ο Βασιλείου βρίσκει δίχτυα για ακόμη μια φορά στο 85′ και χαρίζει την νίκη στην ομάδα του.

Με αυτές τις εμφανίσεις φαίνεται πόση δουλειά γίνεται στις προπονήσεις. Αυτή η δουλειά αρχίζει βγαίνει στα παιχνίδια και σύντομα θα έρθουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΟΦ Αρμένων (Μιχάλης Τριχάκης): Ε. Κολυβάκης, Β. Δραμιτινός, Ι. Κολυβάκης, Γ. Γασπαράκης, Ι. Ματζοράκης, Γ. Βογιατζάκης, Η. Τριχάκης ,Μ. Κριτσιώτης Γ. Γιαπετζάκης, Β. Τσόλας, Γ. Κεφαλιανός,

Άση Γωνία ( Χρήστος Βασιλείου): Ο. Κελαιδής, Ι.Κολοβάκης, Π. Βεργιτσάνης,  Π. Ντεμίρι, Ι. Βασιλείου, Ι. Παπαδογιαννάκης, Ο. Γασπαράκης, Ι. Καπετανάκης,  Β. Φοβάκης, Ι.Κάππος, Α. Σταυράκης

Προηγούμενο άρθροΕυχετήριο μήνυμα!
Επόμενο άρθροΕυχετήριο μήνυμα!