Παιχνίδι και χαρά για τα μικρά μέλη της Ακαδημίας μας στο τουρνουά της Ε.Α.Π.

Όμορφες εμπειρίες αποκόμισαν οι μικροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας συμμετέχοντας για μία ακόμη χρονιά στις εκδηλώσεις της «Χριστουγεννιάτικης εβδομάδας 2017» που διοργάνωσε η Ε.Α.Π, 16-22 Δεκεμβρίου στο Ατσιπόπουλο.

Το τμήμα Προτζούνιορ της Ακαδημίας μας, με παιδιά γεννηθέντα τα έτη 2010-2011 και μικρότερα βρέθηκε την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, στο γήπεδο Ατσιποπούλου, συμμετέχοντας στο εν λόγω τουρνουά, με άλλες τρεις Ακαδημίες του Ρεθύμνου. Το τουρνουά διεξήχθη χωρίς βαθμολογία, με τα παιδιά να απολαμβάνουν την χαρά του παιχνιδιού σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα αυτές τις γιορτινές ημέρες. Η κάθε Ακαδημίας έδωσε από δύο παιχνίδια, συνολικής διάρκειας 25 λεπτών (2 ημίχρονα των 12’ με 1’ διακοπή μεταξύ τους), σε ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο διαστάσεων 40χ30, αγωνιζόμενη με 6 ποδοσφαιριστές (6χ6).

Η ομάδα μας αρχικά αναμετρήθηκε με την οικοδέσποινα Ε.Α.Π. και λίγο αργότερα αντιμετώπισε τα παιδιά της ίδιας ηλικιακής κατηγορίας της Ακαδημίας του Ρέθυμνο ΠΣ. Με την ολοκλήρωση όλων των παιχνιδιών, δόθηκαν διπλώματα σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά.

Προηγούμενο άρθροΉττα για τους Νέους μας από τον Ψηλορείτη
Επόμενο άρθροΚυριακή 07 Ιανουαρίου το ματς στην Επισκοπή