Πίστη για πρόκριση σήμερα (16.30) στους Αρμένους στη ρεβάνς με Αετό

Με αισιοδοξία και πίστη για πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου, η ομάδα μας φιλοξενεί σήμερα (16.30) τον Αετό Ανωγείων στο γήπεδο των Αρμένων.

Η ομάδα μας θα μπει από την αρχή του αγώνα με στόχο να πάρει το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου ΕΠΣΡ, μετά από το 1-1 του πρώτου αγώνα στα Ανώγεια την περασμένη Κυριακή. Στις τάξεις της ομάδας μας υπάρχει αισιοδοξία για επίτευξη του στόχου απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο, με έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Από το σημερινό παιχνίδι θα λείψουν και πάλι οι τραυματίες Τσακάλι, Βερνάδος, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Μάνσε, Πολιτάκης, Δραμιτινός, Ι. Παπαδογιάννης, Κ. Παπαδογιάννης, Μενιουδάκης.

Έτσι, την αποστολή της ομάδας μας, για το σημερινό παιχνίδι με τον Αετό Ανωγείων, αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Δανδάλης, Κ. Αποστολάκης, Ν. Αποστολάκης, Α. Βογιατζάκης, Γ. Βογιατζάκης, Ντιμιτρόφ, Θεοδωράκης, Καραγιώργης, Κρασονικολάκης, Δ. Κλειδής, Κ. Κλειδής, Κολυβάκης, Πετρογιαννάκης, Παπαδάκης, Σηφακάκης, Τριχάκης, Γασπαράκης, Τσόλας.

Προηγούμενο άρθροΗ αποστολή για τον επαναληπτικό του Σαββάτου με Αετό
Επόμενο άρθροΠρόκριση με νίκη στους «8» του Κυπέλλου για την ομάδα μας