Ήττα για ΟΦΑ από Επισκοπή 2010 και τώρα …ανασύνταξη για την παραμονή

Μέτρια εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα μας σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της φετινής χρονιάς κόντρα στην νεανική Επισκοπή η οποία χωρίς να είναι καλύτερη και με τη βοήθεια της τύχης επικράτησε 2-0 του ΟΦΑ στο γήπεδο Αρμένων. Η μάχη της παραμονής αποκτάει μεγαλύτερο ενδιαφέρον με τον ΟΦΑ να βρίσκεται θεωρητικά στην πιο δύσκολη θέση βαθμολογικά αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη για να ολοκληρωθεί και τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη.

Η αναμέτρηση δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τους παίκτες του Μιχάλη Τριχάκη να μπαίνουν στο ματς εμφανώς μουδιασμένοι και αγχωμένοι και να μην καταφέρνουν να είναι επιβλητικοί κόντρα σε μια ομάδα που είχε αρκετά τρεξίματα αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Αποστολάκη κυρίως στο πρώτο μέρος. Το ίδιο ίσχυσε φυσικά και για τους “κόκκινους” που είχαν μετρημένες στα δάχτυλα καλές στιγμές σε όλο το ματς καθώς δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των “κυανόλευκων”.

Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα μας ήταν στο 15′ όταν από όμορφη μπαλιά του Κριτσιώτη στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων ο Βασαδάκης με πείσμα και παρά την πίεση του προσωπικού του αντίπαλου μπήκε στην περιοχή αλλά το δυνατό πλασέ έδιωξε με δυσκολία ο Γκαβρίλοβιτς.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Τσόλας δέχτηκε σπρωξίματα μέσα στην περιοχή από δύο παίκτες της Επισκοπής 2010 αλλά ο ρέφερι της αναμέτρησης κ. Δασκαλομαρκάκης δεν υπέδειξε κάποια παράβαση με το παιχνίδι να συνεχίζεται. Σε μια από τις στημένες φάσεις για τους παίκτες του Γιάνγιανιν ο Τσιλεδάκης με τεχνική εκτέλεση φάουλ αιφνιδίασε αμυντικούς και τον Αποστολάκη με την μπάλα να περνάει από όλους και να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1.

Η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει και στο 36′ ο Μανουσάκης με φάουλ ανάγκασε τον Γκαβρίλοβιτς να διώξει με γροθιές σε κόρνερ στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αν και μπήκαν πιο δυνατά δεν είχαν την ανάλογη συνέχεια με τον Κολυβάκη στο 62′ στην πρώτη αξιόλογη προσπάθεια στην επανάληψη να κάνει το φάουλ και τον γκολκίπερ της Επισκοπής 2010 να μπλοκάρει.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον ΟΦΑ ήταν στο 67′ μετά από βολέ του Αποστολάκη ο Βογιατζάκης μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε υπό πίεση με τον Γκαβρίλοβιτς να αποκρούει και πάλι. Στο 80′ από βαθιά μπαλιά του Κολυβάκη και σύγχυση στην περιοχή των φιλοξενούμενων ο Λεονάρντο πλάσαρε με τους αμυντικούς να διώχνουν πάνω στη γραμμή.

Για άλλη μια φορά σε ένα ματς επαληθεύτηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου ότι όταν μια ομάδα δεν μπορεί να σκοράρει τότε θα δεχτεί γκολ από τον αντίπαλο και στο 88′ ο Ν. Κιμιωνής με μακρινό σουτ παρά την προσπάθεια του Αποστολάκη να αποκρούσει σημείωσε το τελικό 0-2 για την Επισκοπή 2010.

ΟΦ Αρμένων (Μιχάλης Τριχάκης): Αποστολάκης, Βογιατζάκης (88′ λ.τ. Ι.Π. Γαλερός), Ν. Κολυβάκης, Κοσμίδης, Πενθερουδάκης, Εμιλιάνο, Τσόλας, Μάνσε, Βασαδάκης (46′ Ανυφαντάκης), Μανουσάκης (46′ Γασπαράκης), Κριτσιώτης (46′ Λεονάρντο).

Επισκοπή 2010 (Ράϊκο Γιάνγιανιν): Γκαβρίλοβιτς, Δ. Κλειδής, Ποθουλάκης, Σαββάκης, Καφετζής, Τσιλεδάκης, Τραϊτοράκης, Νάτσκοφ, Ν. Κιμιωνής, Ντάμο (76′ Τζάρι), Τζωρτζινάκης (88′ Πεκίνι).

Προηγούμενο άρθροΝα πάρει το “εξάποντο” θέλει ο ΟΦΑ κόντρα στην Επισκοπή 2010
Επόμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση του ΟΦΑ με την Επισκοπή 2010