Ο Ο.Φ.Α αποχαιρετά την Α’ κατηγορία με ψηλά το κεφάλι

Την Πέμπτη το απόγευμα η ομάδα των Αρμένων φιλοξενήθηκε από την Ε.Α.Π στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Ο Ο.Φ.Α έπαιζε σε ένα παιχνίδι όλη την χρονιά του καθώς το αποτέλεσμα του αγώνα σε συνδυασμό με άλλα αποτελέσματα θα έκρινε την παραμονή ή τον υποβιβασμό του.

Το πρώτο ημίχρονο δεν ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα των Αρμένων. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν στο 18′  με τον Κόκκαλη. Η απόδοση των Αρμένων δεν βελτιώθηκε στη συνέχεια και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να βρουν και δεύτερο τέρμα στο 41′ με τον Τζουγανάκη.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν ολοκληρωτικά. Ο Ο.Φ.Α μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με πάθος και κατάφερε να επιβάλλει το ρυθμό του, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Σύντομα στο γήπεδο υπήρχε μια ομάδα, η οποία έδειχνε πως θέλει να πάρει τη νίκη. Στο 57′ ο Βαβουράκης έκανε το 1-2. Ο Ο.Φ.Α μετά το γκολ συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες και να πλησιάζει ένα δεύτερο γκολ. Στο 82ο λεπτό ο Κοσμίδης κέρδισε πέναλτι για τον Ο.Φ.Α. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καργάκης, ο οποίος νικήθηκε από τον αντίπαλο τέρματοφυλακα, όμως ο Τσόλας ήταν εκεί και ισοφάρισε για τον Ο.Φ.Α. Το παιχνίδι όδευε προς το τέλος του, όμως η ομάδα των Αρμένων συνέχιζε αδιάκοπα την προσπάθεια να πάρει τη νίκη. Φτάνοντας στο 94′ ο Ο.Φ.Α πέτυχε το 3-2, όμως το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ, στερώντας την νίκη από την ομάδα των Αρμένων.

Η λήξη του αγώνα με ισόπαλο σκορ σηματοδοτεί τον υποβιβασμό της ομάδας. Σε αυτό συνέβαλε και το αποτέλεσμα αλλού αγώνα, του οποίου η αξιοπιστία τίθεται εν αμφιβόλω.

Ο Ο.Φ.Α παρά την εξαιρετική προσπάθεια όλων των παικτών τους τελευταίους μήνες, πληρώνει το κακό ξεκίνημα που είχε στη σεζόν. Η ομάδα πάλεψε βασισμένη στην αγωνιστικότητα και την ικανότητα των ποδοσφαιριστών της, χωρίς να χρησιμοποιήσει άλλες τακτικές που δεν αρμόζουν στο ήθος και στη κουλτούρα που πρεσβεύει ο Όμιλος Φιλάθλων Αρμένων.

Συνθέσεις:

Ο.Φ.Α (ΛΕΤΖΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ): ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΚΡΙΤΣΙΩΤΗΣ, ΞΕΝΟΣ, ΓΑΣΠΑΡΑΚΗΣ, ΚΟΣΜΙΔΗΣ, ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ, ΚΑΡΓΑΚΗΣ, ΤΣΟΛΑΣ, ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ, ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ, ΜΑΝΤΣΕ

ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ: ΜΑΤΖΟΡΑΚΗΣ(41′)

Ε.Α.Π (ΜΟΥΡΤΖΑΝΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ): ΤΡΙΠΟΔΙΑΝΟΣ, ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗΣ, ΤΣΑΠΟΚΟΥ, ΜΑΥΡΗΣ, ΛΑΔΙΑΝΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥΔΑΚΗΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ, ΤΖΟΥΓΑΝΑΚΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ: Σταυριδάκης, Μέλι, Αλεξανδρόπουλος

Διαιτητές: Κετεσίδης, Δασκαλομαρκάκης, Ν. Σαρής.

 

Προηγούμενο άρθροΕυχές για την ονομαστική εορτή του Αγίου Γεωργίου
Επόμενο άρθροΟ Ο.Φ.Α συγχαίρει τους πρωταθλητές