Ο ΟΦ Αρμένων αξιολογήθηκε στο πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ

Το Δ.Σ. του ΟΦ Αρμένων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως η Ακαδημία ποδοσφαίρου μας μετά από αξιολόγηση συγκέντρωσε μαζί με ακόμα 127 ακαδημίες απ’ όλη την Ελλάδα μια από τις πιο υψηλές βαθμολογίες, και κέρδισε μία θέση στο πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ.

Το πρόγραμμα στηρίζεται στις κατευθυντήριες γραμμές της UEFA και τις αρχές του Grassroots, που αποτελούν το καλύτερο νεανικό αθλητικό μοντέλο παγκοσμίως.

Κατά την αξιολόγηση στην οποία υποβλήθηκαν εκατοντάδες ακαδημίες αξιολογήθηκε το επίπεδο της επιστημονικής κατάρτισης και ικανότητας των προπονητών, η ύπαρξη και εφαρμογή ολοκληρωμένου προπονητικού σχεδίου και πλάνου ανάπτυξης που βασίζεται στην σύγχρονη προπονητική και τις αρχές της UEFA, η τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας στους κλειστούς και ανοικτούς χώρους, η καθημερινή αποτύπωση στοιχείων των επιδόσεων των νεαρών αθλητών, η σωστή συντήρηση των εγκαταστάσεων και η επάρκεια του αθλητικού εξοπλισμού.

Μετά από αυτή την διάκριση, η Ακαδημία του ΟΦ Αρμένων και οι αθλητές της θα επωφεληθούν από ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει:

  • Επιστημονική υποστήριξη από ειδικευμένους παιδιάτρους, παιδοψυχολόγους και διατροφολόγους.
  • Προπονητικές κατευθύνσεις για τις ηλικίες 7-12 ετών με βάση τα διεθνή πρότυπα της UEFA και της FIFA.
  • Υψηλής ποιότητας προπονητικό υλικό.
  • Ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση τραυματισμών καθ’ όλη τη διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων.

• Συμμετοχή σε ποδοσφαιρικά τουρνουά με εκπαιδευτικό, αλλά και ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

Προηγούμενο άρθροΟ Ρ. Σταυρουλάκης σφυρίζει τον επαναληπτικό με Αετό
Επόμενο άρθροΤο Σάββατο (23/9) η πρεμιέρα της ομάδας μας στην Α’ ΕΠΣΡ