Ο ΟΦΑ καλωσορίζει ξανά τον Σπύρο Μαρινάκη

Ο Όμιλος Φιλάθλων Αρμένων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Σπύρο Μαρινάκη.

Ο Μαρινάκης είναι 32 ετών (26/07/1991) και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δρόμοι μας διασταυρώνονται, καθώ την περίοδο 2016-17, ο Σπύρος είχε αγωνιστεί και πάλι με τα χρώματα της ομάδας μας.

Σπ. Μαρινάκης:« Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της»

Ο ίδιος μετά την επιστροφή του στην ομάδα μας, δεν μπορούσε να κρύφει τη συγκίνηση του, είπε πως θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και τέλος αναφέρθηκε στο μείγμα παλαιών και νέων παικτών που υπάρχουν στην ομάδα, και πως οι πιο έμπειροι θα πρέπει να τους βοηθήσουν.

«Με την επιστροφή μου στους Αρμένους βρήκα πολλούς φίλους και γνωστούς αλλά και παιδιά που μπορούν να γίνουν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές. Θέλω η ομάδα να με βοηθήσει να επιστρέψω στην ενεργό δράση, ( και στο άθλημα που αγάπησα από παιδί) μετά από αρκετές δυσκολίες και περιπέτειες που βίωσα στη ζωή μου. Εγώ από την πλευρά μου θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και ό,τι μπορώ έξτρα να δώσω για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θα κοιτάξουμε οι παλαιότεροι και πιο έμπειροι να βοηθήσουμε τα νεαρά παιδιά με σκοπό να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν. Έχουμε δει στο παρελθόν το ρεθυμνιωτικο ποδόσφαιρο να βγάζει πολλά ταλέντα τα οποία στην πορεία χάθηκαν ή αρκέστηκαν τοπικού. Τέλος εύχομαι να έχουμε μια χρονιά γεμάτη υγεία, χωρίς τραυματισμούς και να βοηθήσουμε όλοι την ομάδα να τερματίσει όσο μπορεί υψηλότερα στην βαθμολογία. Πάνω απ’ολα να το διασκεδάζουμε γιατί το ποδόσφαιρο στην τελική παραμένει ένα όμορφο παιχνίδι».

Βιογραφικό Σπύρου Μαρινάκη:

2002-03 Ακαδημία Δόξας Πλατανέ
2003-06 Ακαδημία Αστέρα Ρεθύμνου
2006-10 Κεραυνός (Α’ και Β’ ΕΠΣΡ)
2010-13 Αστέρας Ρεθύμνου (Α’ ΕΠΣΡ)
2013-16 Ιαν. Ε.Α.Π. (Α’ και Β’ ΕΠΣΡ)
2016 Ιαν.-16 Ιουν. Ασή Γωνιά (Α’ ΕΠΣΡ)
2016-17 ΟΦ Αρμένων (Α’ ΕΠΣΡ)
2017-19 Ασή Γωνιά (Β’ ΕΠΣΡ)
2020-22 Δόξα Πλατανέ (Α’ ΕΠΣΡ)                          2022-23  Ε.Α.Π. (Β’ ΕΠΣΡ)

 

Προηγούμενο άρθροΓιάννη καλωσόρισες ξανά στην ομάδα μας
Επόμενο άρθροNέο φιλικό αύριο στους Αρμένους με Αστέρα Β’