Ο ΟΦΑ από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του νεαρού Σκουλούδη

Από την πρώτη στιγμή του σοβαρού όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια τραυματισμού του νεαρού παίκτη της ομάδας μας Κωνσταντίνου Σκουλούδη στο 30′ περίπου της αναμέτρησης με την ΕΑΠ από δυνατό μαρκάρισμα που δέχτηκε, η διοίκηση του ΟΦΑ, ο τεχνικός, οι συμπαίκτες του αλλά και οι άνθρωποι που εργάζονται στην ομάδα στάθηκαν και συνεχίζουν να βρίσκονται κοντά του ώστε να του δίνουν κουράγιο και δύναμη.

Ο παίκτης αφού εξετάστηκε από τον γιατρό του αγώνα την στιγμή του τραυματισμού του κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου κάτι που έγινε με το ιδιωτικό όχημα του Προέδρου του ΟΦΑ κ. Γιώργου Δρουδάκη συνοδευόμενος και από τον πατέρα του που βρισκόταν στις κερκίδες για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση, προκειμένου να κάνει τις απαιτούμενες εξετάσεις με την διάγνωση των γιατρών να αναφέρει ότι υπέστη κάταγμα περόνης, ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός.

Άμεσα δρομολογήθηκε ο προγραμματισμός χειρουργίου και την Δευτέρα ο νεαρός μεσοεπιθετικός υπεβλήθη σε επέμβαση στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού η οποία ήταν επιτυχής με τον Κωνσταντίνο Σκουλούδη να αναμένεται να πάρει εξιτήριο πιθανότατα την Παρασκευή. Η διοίκηση του πρόσφερε μια ανθοδέσμη και του ευχήθηκε να αναρρώσει το συντομότερο και να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός.

Όλα τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΦΑ επισκέφτηκαν τον νεαρό ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται και ο οποίος αντιμετωπίζει με ωριμότητα και ψυχραιμία αυτόν τον δύσκολο τραυματισμό που του έτυχε ενώ φυσικά δίπλα του βρίσκονται καθημερινά και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας δίνοντας του κουράγιο και δύναμη για να μπορέσει να επιστρέψει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα γήπεδα.

Προηγούμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση του ΟΦΑ με την ΕΑΠ
Επόμενο άρθροΟι διαιτητές της 15ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΡ