Οριάν καλωσόρισες στην ομάδα μας

Μια πολύ καλή κίνηση πραγματοποίησε η ομάδα μας αφού ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Οριάν Σεφουλλάι για την εφετινή σεζόν με τη μορφή δανεισμού απο τη Δόξα Πλατανέ. 

Ο Σεφουλλάι είναι 23 ετών και είναι γεννημένος στις 05/07/2000. Αγωνίζεται σαν δεξί – αριστερό χαφ και ξεκίνησε από μικρή ηλικία να ασχολείται με το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Άρη Ρεθύμνου, όπου και στη συνέχεια ανέβηκε στο αντρικό τμήμα απο το 2016 μέχρι και το 2021. Μάλιστα αγωνίστηκε και στη Γ’ Εθνική με την ομάδα των Μισιρίων. Στη συνέχεια παρέμεινε στο ίδιο γήπεδο αλλά άλλαξε φανέλα και φόρεσε εκείνης της Δόξας Πλατανέ για τα επόμενα δύο χρόνια. 

Οριάν Σεφουλλάι: « Ο ΟΦΑ θα κάνει μια πολύ καλή σεζόν φέτος»

Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του που θα αγωνίζεται με τη φανέλα του ΟΦΑ και είναι σίγουρος ότι θα πραγματοποιήσει μια πολύ καλή σεζόν. 

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα ειμαι μελος της ομαδας του ΟΦΑ για αυτή την χρονια! Αισιόδοξα ξεκινάμε την χρονιά με ενα πολύ καλό υλικό που σίγουρα θα το δείξουμε στη συνέχεια της σεζον!

Τέλος να ευχηθώ σε όλους να έχουμε μια χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς»! 

Ο ΟΦΑρμένων ευχαριστεί την ομάδα της  Δοξά πλατανέ για την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού του ποδοσφαιριστή Οριάν Σεφουλλάι. Τέτοιες κινήσεις αναβαθμίζουν το τοπικό ποδόσφαιρο και συσπειρώνουν τις σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

Προηγούμενο άρθροΞεκινούν ξανά αύριο οι Ακαδημίες μας
Επόμενο άρθρο2ο φιλικό κόντρα στα Λιβάδια