Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες “καλλωπισμού” του γηπέδου Αρμένων (photos)

Ανανεωμένο σε πολλά σημεία είναι πλέον το δημοτικό γήπεδο Αρμένων μετά από αισθητικές παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν με ενέργειες του Δ.Σ. του ΟΦΑ αλλά και προσωπικά του Προέδρου κ. Γιώργου Δρουδάκη.

Το κόστος των υλικών ανέλαβε σχεδόν εξ’ ολοκλήρου ο Πρόεδρος της ομάδας με εξαίρεση προμήθεια χρωμάτων για το βάψιμο των εγκαταστάσεων από πλευράς Δήμου Ρεθύμνου, ενώ εργασίες πραγματοποίησαν υπάλληλοι της ομάδας με την συνδρομή και εθελοντών. Αναφορικά με το βάψιμο των κτιρίων και όπου αλλού χρειάστηκε το ανέλαβε ο Νίκος Σταματίου με καταγωγή από το χωριό μας αφιλοκερδώς τον οποίο και το Δ.Σ. του ΟΦ Αρμένων θέλει να ευχαριστήσει πάρα πολύ για την συμβολή του.

Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν από τα μέσα Ιουλίου ήταν η τοποθέτηση νέου δικτυωτού πλέγματος πάνω από το συρμάτινο περιμετρικά του γηπέδου, το βάψιμο αποδυτηρίων της ομάδας, των φιλοξενούμενων, των Ακαδημιών αλλά και των διαιτητών τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, την τοποθέτηση ηχητικού συστήματος με τέσσερα ηχεία σε κάθε πλευρά του γηπέδου, η τοποθέτηση τεσσάρων σημαιών με ιστό ύψους τριών μέτρων ελληνικής αλλά και της ομάδας πάνω από τους πάγκους των φιλοξενούμενων όπως και πανό με μήνυμα σε έντονα γράμματα “ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ=ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ”. Ακόμη τόσο τα σταθερά τέρματα όσο και τα βοηθητικά αντικαταστάθηκαν όπου χρειάστηκε και ανανεώθηκαν.

Τέλος έγινε φρεσκάρισμα της κερκίδας και προστέθηκε ένα εντυπωσιακό γκράφιτι με το σήμα και όνομα του συλλόγου με φόντο φιλάθλους, στο τοιχίο που είναι στην μπροστινή πλευρά στο κέντρο το οποίο επιμελήθηκε o Γιώργος Χρόνης με την βοήθεια της Ελένης Βογιατζάκη (αδερφή του αρχηγού της ομάδας μας Γιώργου Βογιατζάκη) και είναι αυτή τη στιγμή το μοναδικό που υπάρχει στα γήπεδα του νομού μας αν όχι σε όλη την Κρήτη, έχοντας λάβει πολύ θετικά σχόλια και από ομάδες που πρόσφατα επισκέφτηκαν το γήπεδο από άλλους νομούς όπως ο Ποσειδώνας Τσικαλαριών από τα Χανιά και ο Πόρος από το Ηράκλειο.

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωσε προπονητή τερματοφυλάκων ο ΟΦΑ
Επόμενο άρθροΟι διαιτητές στην 7η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ