Νικηφόρο πέρασμα (1-0) της ομάδας μας από το Γεράνι

Νικηφόρα πέρασε η ομάδα μας από το Γεράνι κερδίζοντας με 1-0 τον Ποσειδώνα σε παιχνίδι για την 6η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Αυτή ήταν η 2η νίκη της ομάδας μας στο πρωτάθλημα, που την ανέβασε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, καταφέρνοντας να διατηρήσει για ένα ακόμη παιχνίδι το μηδέν στην άμυνα. Χρυσός σκόρερ για την ομάδα μας, ο Σήφης Σηφακάκης ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 68’ μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του 16χρόνου Παναγιώτη Θεοδωράκη. Για ένα ακόμη παιχνίδι με την ομάδα μας, αγωνίστηκαν πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Ακαδημία μας. Στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η ομάδα μας ήταν καλύτερη του αντιπάλου και έφτασε δίκαια στην επικράτηση.

Φάσεις και γκολ

13’ φάουλ του Κολυβάκη, ο Παυλάκης στην προσπάθεια του να διώξει παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

28’ όμορφη ατομική ενέργεια του Σηφακάκη και κάθετη πάσα στον Καραγιώργη, το σουτ του οποίου έφυγε ελάχιστα άουτ.

38’ καλή εκτέλεση φάουλ του Ρεζούλι, η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

43’ βολέ του Δανδάλη, ο Αποστολάκης θα βγει σε θέση τετ α τετ, το σουτ του θα σώσει ο Α. Σηφακάκης, νέο σουτ η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

54’ κάθετη πάσα του Ν. Αποστολάκη, θα βγει τετ α τετ ο Καραγιώργης, αλλά θα κάνει κακό κοντρόλ και θα χαθεί η ευκαιρία.

58’ καλή εκτέλεση φάουλ του Ρεζούλι, θα διώξει δύσκολα σε κόρνερ ο Δανδάλης.

60’ σέντρα του Αποστολάκη, ο Ι.Σ. Σηφακάκης θα κοντραριστεί, το σουτ του Παπαδάκη θα σώσει πάνω στη γραμμή ο Παυλάκης.

68’ φάουλ του Θεοδωράκη, κεφαλιά του Ι.Σ. Σηφακάκη με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του Α. Σηφακάκη, για το 0-1.

71’ ο Κολυβάκης με κάθετη πάσα θα βγάλει τετ α τετ το Ν. Αποστολάκη, αλλά το πλασέ του θα περάσει άουτ.

90’ αποβάλλεται με 2η κίτρινη ο Μασαούτης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φραντζεσκάκης, Βασίλογλου, Γιαλός.

ΤΟ ΓΚΟΛ: 68’ Σηφακάκης (ΟΦΑ).

ΑΣΣΙΣΤ: 68’ Θεοδωράκης (ΟΦΑ).

ΚΟΚΚΙΝΗ: 90’ Μασαούτης (Ποσειδώνας, 2η κίτρινη).

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΕΡΑΝΙΟΥ (Ανδρέας Τσουπάκης): Α. Σηφακάκης, Ν. Σαριδάκης (77’ Κάββαλος), Παυλάκης, Μ. Σαριδάκης, Σκουτέλης (24’ λ.τ. Ρεζούλι), Σκαλιδάκης (46’ Στ. Σκλομπονάκης), Χασιώτης, Μασαούτης, Ι. Σηφακάκης, Ι. Μαρινάκης (64’ Νενεδάκης), Ραούλ.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Πετρογιαννάκης, Α. Βογιατζάκης, Κολυβάκης, Παπαδάκης, Γιαπεντζάκης, Γ. Βογιατζάκης (84’ Δ. Κλειδής), Τσόλας (91’ Μάνσε), Σηφακάκης, Καραγιώργης (57’ Θεοδωράκης), Ν. Αποστολάκης (73’ Αβντία).

Προηγούμενο άρθροΓια θετικό αποτέλεσμα στο Γεράνι η ομάδα μας
Επόμενο άρθροΛύση συνεργασίας με τον Γ. Τριχάκη