Να ξεχάσει γρήγορα θέλει ο ΟΦΑ το φιλικό στο Τυμπάκι (ήττα 5-0)

Νωχελικός και ασύνδετος ο ΟΦΑ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 πολύ νωρίς μόλις στο 7′ για να γνωρίσει την ήττα με 5-0 στο γήπεδο Τυμπακίου από τον ΑΟΤ με την Ηρακλειώτικη ομάδα πάντως να έχει και σημαντικές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Για ακόμη ένα ματς πάντως η ομάδα μας δεν εμφανίστηκε με την καλύτερη δυνατή σύνθεση καθώς είχε σημαντικές απουσίες (Βογιατζάκης, Κοσμίδης, Γεωργιουδάκης, Αποστολάκης, Μενιουδάκης, Κτιστάκης, Κουταλάς, Γαλερός, Ι. Κολυβάκης, Βασαδάκης, και οι στρατευμένοι Κριτσιώτης, Λεονάρντο, Πολιτάκης). Με εξαίρεση το τελευταίο μισάωρο στο οποίο κατάφερε να ισορροπήσει καλύτερα ο ΟΦΑ, η πρώτη ώρα του παιχνιδιού ήταν αρκετά δύσκολη για την ομάδα μας λόγω και της πίεσης από πλευράς ΑΟΤ.

Η φιλική αναμέτρηση δεν χρήζει περαιτέρω ανάλυσης με τους Μεσσαρίτες να προηγούνται μόλις στο 7′ με 2-0 από δύο τέρματα του Παραθύρα δείχνοντας τις διαθέσεις τους να απειλήσουν και να σκοράρουν αρκετά γκολ. Στη συνέχεια οι “ασπρόμαυροι” πίεζαν και μάλιστα είχαν 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες ενώ στο 38′ ο Τ.Μ. Κουτεντάκης και στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Καρτελιαννάκης είχαν αμφότεροι δοκάρι.

Στην επανάληψη ο Γ. Παπαδάκης σκόραρε άλλα δύο τέρματα στο 50′ και στο 54′ για το 4-0 ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 70′ με τον Μπριλλάκη. Επόμενη φιλική αναμέτρηση για τον ΟΦΑ με εξίσου δυνατό αντίπαλο τον Ποσειδώνα Γερανίου την ερχόμενη Τετάρτη 2/9 στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο Αρμένων.

ΑΟ Τυμπακίου (Στέλιος Ανωγειανάκης): Δ. Ζαφείρης, Μπριλλάκης, Στ. Παπαδάκης, Γ. Παπαδάκης, Κουρουθιανάκης, Τ. Μ. Κουτεντάκης, Τ. Πλ. Κουτεντάκης, Ε. Καρτελιαννάκης, Μ. Γιαννακάκης, Τριάντης, Παραθύρας.

Έπαιξαν ακόμη οι: Κωνσταντάκης, Εγγλεζάκος, Χαλκιαδάκης, Λέντι, Παπαδομανωλάκης, Μαστάγκας, Σκατζάκης.

ΟΦ Αρμένων (Μιχάλης Τριχάκης): Ε. Κολυβάκης, Νιολάκης, Καράλης, Πενθερουδάκης, Ν. Κολυβάκης, Εμιλιάνο, Βαβουράκης, Κ. Σκουλούδης, Μάνσε, Τσόλας, Μ. Τάρε.

Έπαιξαν ακόμη οι: Ι. Σκουλούδης, Τσαπόκου, Καλησπεράκης, Γ. Γασπαράκης.

Προηγούμενο άρθροΦορτσάρουν στον ΟΦΑ για το δυνατό αυριανό τεστ στο Τυμπάκι
Επόμενο άρθροΑυλαία αύριο για το “Πρότυπο Σχολείο Ποδοσφαίρου ΟΦ Αρμένων”