Νίκη και καλή εμφάνιση από τους πιτσιρικάδες μας στο Μελιδόνι

Νικηφόρο πέρασμα έκανε η ομάδα μας από το Μελιδόνι επικρατώντας με 1-0 της τοπικής ομάδας, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου.

Αν και η ομάδα μας παρατάχθηκε με ιδιαίτερα νεανικό σύνολο, μιας και υπήρχαν πολλές απουσίες, είχε καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, παίρνοντας την φιλική νίκη χάρη στο όμορφο γκολ του Αλκαίου Αβντία στο 61’. Εκτός από το γκολ, η ομάδα μας είχε και αρκετές χαμένες ευκαιρίες και δύο δοκάρια, ενώ τρία δοκάρια είχαν και οι γηπεδούχοι, σε παιχνίδι διάρκειας 80’ λεπτών (40’ το κάθε ημίχρονο).

Ο προπονητής της ομάδας μας Φίλιππος Μουρτζανός είχε στην διάθεση του, συνολικά 14 ποδοσφαιριστές τους οποίους και χρησιμοποίησε όλους. Στο σημερινό φιλικό δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Τσακάλι, Καραγιώργης, Βερνάδος, αλλά και 6 ακόμη για επαγγελματικούς λόγους, οι Σηφακάκης, Πετρογιαννάκης, Κρασονικολάκης, Γασπαράκης, Ντιμιτρόφ και Μενιουδάκης.

Talos_Melidoniou-OF_Armenon_Papadakis_Mixalis Talos_Melidoniou-OF_Armenon_Avntia_Alkaios Talos_Melidoniou-OF_Armenon_Apostolakis_Nikos_2 Talos_Melidoniou-OF_Armenon_Kolyvakis_Nikos_1 Talos_Melidoniou-OF_Armenon_Kleidis_Dimitris Talos_Melidoniou-OF_Armenon_Dandalis_Ntinos Talos_Melidoniou-OF_Armenon_Kolyvakis_Nikos_3 Talos_Melidoniou-OF_Armenon_Ktistakis_Kostas Talos_Melidoniou-OF_Armenon_Apostolakis_Nikos Talos_Melidoniou-OF_Armenon_3 Talos_Melidoniou-OF_Armenon_Kolyvakis_Nikos_2 OF_Armenon_filiko_endekada

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 6’ είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Κρανιωτάκη, με την ομάδα μας να «απαντάει» στο 15’ αλλά η κεφαλιά του Αποστολάκη να φεύγει λίγο άουτ. Στο 27’ το Μελιδόνι είχε νέο δοκάρι σε ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Λαγουδάκη, ενώ στο 29’ το σουτ του Αποστολάκη μετά την όμορφη ατομική ενέργεια του έφυγε λίγο άουτ. Στο 57’ η ομάδα μας χάνει διπλή ευκαιρία με τον Αναγνωστάκη να σώζει αρχικά το σουτ του Αβντία και στη συνέχεια το σουτ του Αποστολάκη επίσης μέσα από την περιοχή, έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 58’ ο πορτιέρο των γηπεδούχων μπλόκαρε το σουτ του Δ. Κλειδή, αλλά στο 61’ ο Τριχάκης έκλεψε την μπάλα και τροφοδότησε τον Αβντία, ο οποίος με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Αναγνωστάκη, για το 0-1. Στο επόμενο λεπτό, ο Αναγνωστάκης μπλόκαρε το σουτ του Αποστολάκη, ενώ στο 63’ ο ίδιος παίκτης σημάδεψε το δοκάρι του Μελιδονίου. Νέο δοκάρι για την ομάδα μας στο 64’ με τον Αναγνωστάκη να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Αβντία, με την βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού του. Στο 65’ σε αντεπίθεση ο Κρανιωτάκης με «κεραυνό» σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Δανδάλη, ενώ το σουτ του Αβντία στο 67’ έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 73’ ο Αποστολάκης βρέθηκε τετ α τετ μετά από όμορφη εκτέλεση φάουλ του Δ. Κλειδή, αλλά και πάλι ο Αναγνωστάκης εντυπωσιακά έδιωξε σε κόρνερ. Τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 75’ με τον Τσόλα να κάνει εξαιρετική ατομική ενέργεια αλλά το πλασέ του να φεύγει ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Αναγνωστάκη.

ΤΑΛΩΣ ΜΕΛΙΔΟΝΙΟΥ (Μιχάλης Στεφανάκης): Αναγνωστάκης, Βαρδιάμπασης, Βασσάκης, Μπιρίκος, Λαγουδάκης, Ν. Στεφανάκης, Ψαρουδάκης, Κρανιωτάκης, Μοσχονάς, Μαρής, Καλυβιανάκης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Νταής, Βαρότσης, Γ.Ι. Σταρράς, Κοσκινάς, Η. Κανακάκης, Β. Δαφέρμος, Ν. Δαφέρμος.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Παπαδάκης, Δ. Κλειδής, Α. Βογιατζάκης, Κολυβάκης, Τριχάκης, Κτιστάκης (38’ Θεοδωράκης), Τσόλας, Αβντία (72’ Πολιτάκης), Μάνσε (57’ Κ. Παπαδογιάννης), Ν. Αποστολάκης.

Προηγούμενο άρθροΤην Δευτέρα ξεκινάει η Ακαδημία μας
Επόμενο άρθροΞεκίνησε η χρονιά για την Ακαδημία μας