Νέος προπονητής στην Ακαδημία μας ο Β. Δραμιτινός

Ο ΟΦ Αρμένων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον διπλωματούχο προπονητή ποδοσφαίρου Βασίλη Δραμιτινό, ο οποίος εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας μας. Ο Βασίλης Δραμιτινός είναι ένα δικό μας παιδί, που έχει αναδειχθεί από την Ακαδημία της ομάδας μας, έρχεται να ενταχθεί δίπλα στον Υπεύθυνο της Ακαδημίας μας, Παντελή Κατικά και τον συνεργάτη του Γιάννη Καραβιώτη.

Το βιογραφικό του Β. Δραμιτινού

Ο Βασίλης Δραμιτινός γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου 1992 και είναι διπλωματούχος καθηγητής φυσικής Αγωγής από το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα ποδόσφαιρο, αλλά και κάτοχος του διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου Uefa Β’. Η ενασχόληση του με την Ακαδημία μας, αποτελεί το ξεκίνημα του στην προπονητική του καριέρα.

Σαν ποδοσφαιριστής ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του Άρη Ρεθύμνου, το 2002 ως και το 2005, για να ακολουθήσει μια τετραετία (2005-2009) όπου ήταν μέλος της Ακαδημίας της ομάδας μας, αγωνιζόμενος και στην ανδρική ομάδα του ΟΦ Αρμένων. Τη σεζόν 2009-10 αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Ρεθύμνου, ενώ το 2010 μετακόμισε στην Ηλιούπολη (ομάδα Α1 Θεσσαλονίκης), όπου αγωνίστηκε για 5 χρόνια. Το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε στην Φλόγα Ρουστίκων και από τον Φεβρουάριο του 2016 μέχρι και σήμερα αποτελεί μέλος της ανδρικής ομάδας του ΟΦ Αρμένων.

Μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την ομάδα μας, από την θέση του προπονητή της Ακαδημίας μας, ο Βασίλης Δραμιτινός προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ξεκινάω την προπονητική μου πορεία στην Ακαδημία του ΟΦ Αρμένων, από όπου ξεκίνησα και εγώ να παίζω ποδόσφαιρο. Γίνομαι μέλος στο τεχνικό επιτελείο μίας πολύ καλά οργανωμένης Ακαδημίας και θα προσπαθήσω από την πλευρά μου να φανώ αντάξιος στις υψηλές απαιτήσεις.

Χαίρομαι που οι προσωπικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με της ομάδας και έχω την διοίκηση δίπλα μου. Εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, να έχουμε υγεία και μία καλή σεζόν».

Προηγούμενο άρθροΦιλικές συναντήσεις με Άρη σε επίπεδο Ακαδημιών
Επόμενο άρθροΤην Τετάρτη (15/11) με Αστέρα για Κύπελλο στους Αρμένους