Μπορούσε περισσότερα κόντρα στον Ρεθυμνιακό

Την ήττα με 0-3 γνώρισε σήμερα στους Αρμένους η ομάδα μας από τον Ρεθυμνιακό για την 6η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να έχει πετύχει περισσότερα πράγματα από το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά κάτι τα λάθη και η διαιτησία που σε πολλές φορές εκνεύρισε τους παίκτες δεν επέτρεψαν κάτι περισσότερο για την ομάδα μας. Ένα πρώτο ημίχρονο που ξεκίνησε από μια ασυνεννοησία μεταξύ τέρματος και άμυνας, με αποτέλεσμα ο Ξεπαπαδάκης να κερδίσει πέναλτι από τον Σκουλούδη στο στο 4ο λεπτό. Ένα λεπτό αργότερα ο Κώτσιος ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 0-1. Στη συνέχεια ο Ο.Φ.Α περίμενε τον Ρεθυμνιακό στο μισό γήπεδο για να βγεί σε κάποια αντεπίθεση αλλά όποτε έτρεχε κάτι χαλούσε στην τελική προσπάθεια. Έτσι μετά από άλλο ένα λάθος στην άμυνα, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ λίγο έξω από την περιοχή. Ο Σωπασής ανέλαβε την εκτέλεση, φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι αλλά ο διαιτητής έδειξε ότι η μπάλα χτύπησε μέσα στην γραμμή και έδωσε γκολ για το 0-2 στο 28ο λεπτό. Στη συνέχεια ο Σκουλούδης πραγματοποιήσε κάποιες καλές αποκρούσεις και το ημίχρονο έληξε 0-2.

Στο δεύτερο μέρος ο Ο.Φ.Α μπήκε πιο δυνατά, έπαιξε με περισσότερο πάθος αλλά κάτι οι αποφάσεις του διαιτητή, κάτι τα συνεχόμενα φάουλ του Ρεθυμνιακού δεν άφησαν την ομάδα μας να πιάσει ρυθμό με αποτέλεσμα στο 85′ μετά από ασίστ του Σωπασή ο Σηφακάκης με κεφαλιά να κάνει το 0-3.

Ο.Φ.Αρμένων ( Νικηφόρος): Σκουλούδης, Τσαγλιώτης, Κολυβάκης Ν. (64′ Σεφουλλάι), Γασπαράκης, Μοσχονάς, Ρανσόου( Βογιατζάκης Α.), Κολυβάκης, Τάρε (87′ Ξηράς) Καργάκης, Σεφουλλάι Μπ.(64′ Μαρινάκης), Βογιατζάκης

Ρεθυμνιακός ( Τσουπάκης): Κελαϊδής, Κώτσιος, Γεωργούλης, Μαρής, Χύσκο(55′ Τζουγανάκης), Κλειδής, Χαλκιαδάκης, Ξεπαπαδάκης, Γαβαλάς(46′ Ντέτσκα ( 80′ Κοσκινάς) Σωπασής, Σηφακάκης(87′ Λαζίδης)

Προηγούμενο άρθροΑύριο με Ρεθυμνιακό στους Αρμένους
Επόμενο άρθροΣτα Λιβάδια για ένα καλό αποτέλεσμα