Με 19 η αποστολή για το Μελιδόνι

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το Σαββατιάτικο παιχνίδι (16.00) στο Μελιδόνι με τον τοπικό Τάλω, στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Στην τελευταία προπόνηση της Πέμπτης (08/03) δεν προέκυψαν προβλήματα της τελευταίας στιγμής, με τον τεχνικό της ομάδας μας Φίλιππο Μουρτζανό, να ανακοινώνει 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποτελούν την αποστολή για το Μελιδόνι. Βέβαια εκτός πλάνων έχει τεθεί απο το Σάββατο ο Θοδωρής Γασπαράκης που στο παιχνίδι με τον Ποσειδώνα αποκόμισε θλάση στον δικέφαλο, συμπληρώνοντας τις απουσίες Χατζησπύρου, Τσακάλι, Βερνάδου. Αντιθέτως, επιστρέφουν και πάλι στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου οι Νίκος Αποστολάκης και Δημήτρης Γιαπεντζάκης που εξέτισαν την ποινή της μίας αγωνιστικής απο την αποβολή τους στο παιχνίδι της Αλφάς με την Κάλυβο. Επίσης μετά απο καιρό διαθέσιμος είναι και ο Ιάκωβος Μαραγκουδάκης, ο οποίος επιστρέφει στην αποστολή.

Έτσι μετά από την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης το βράδυ της Πέμπτης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Φίλιππος Μουρτζανός, ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Τάλως Μελιδονίου εκτός έδρας, που αποτελείται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές:

Κ. Αποστολάκης, Ν. Αποστολάκης, Αβντία, Α. Βογιατζάκης, Α. Βογιατζάκης, Γιαπεντζάκης, Δανδάλης, Θεοδωράκης, Κλειδής, Κολυβάκης, Μάνσε, Μαραγκουδάκης, Πετρογιαννάκης, Παπαδάκης, Σηφακάκης, Τσόλας, Πολιτάκης, Π. Αποστολάκης, Δραμιτινός.

Προηγούμενο άρθροΠροσπάθησαν οι Νέοι μας με Άρη…
Επόμενο άρθροΟ Δασκαλομαρκάκης σφυρίζει στο Μελιδόνι