Με χαμόγελα η τελετή λήξης για φέτος της Ακαδημίας μας

Μέσα σε ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα έπεσε η αυλαία της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς για την Ακαδημία μας, με την πραγματοποίηση της τελετής λήξης. Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 13 Ιουνίου, η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας διοργάνωσε την εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη σε όλους τους μικρούς ποδοσφαιριστές. Όλα αυτά τα παιδιά που για μια ολόκληρη χρονιά συμμετείχαν με πάθος στο άρτιο πρόγραμμα της Ακαδημίας μας.

Στην εκδήλωση της Τετάρτης απονεμήθηκαν έπαινοι σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην Ακαδημία την φετινή χρονιά, αλλά και ειδικότερα βραβεύθηκαν οι συνεπέστεροι ανά κατηγορία, όπως και τα παιδιά που διακρίθηκαν με τις Μικτές ομάδες ΕΠΣΡ. Την ευθύνη εκγύμνασης της ομάδας είχαν διπλωματούχοι προπονητές ποδοσφαίρου, με επικεφαλής τον Παντελή Κατικά και άμεσους συνεργάτες του, τους Γιάννη Καραβιώτη, Βασίλη Δραμιτινό.

Στην εκδήλωση τα παιδιά συνόδευσαν γονείς, συγγενείς και φίλοι τους, συμμετέχοντας σε αυτή την λιτή και όμορφη γιορτή, η οποία πραγματοποιήθηκε επίσης παρουσία του προέδρου τοπικού συμβουλίου Αρμένων Γιώργου Κολυβάκη και του εκπροσώπου του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αρμένων Στέλιου Παπαδονικολάκη.

Η αυλαία της εκδήλωσης άνοιξε με τον σύντομο χαιρετισμό του Διευθυντή της Ακαδημίας της ομάδας μας, Δημήτρη Σταματίου, ενώ ακολούθησε και σύντομη ομιλία του επικεφαλής προπονητή μας, Παντελή Κατικά. Σύντομες ομιλίες έκαναν ο πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Αρμένων Γιώργος Κολυβάκης και ο απερχόμενος πρόεδρος του ΟΦ Αρμένων Στέλιος Μπικάκης.

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΣΤΕΡΩΝ
Στην συνέχεια ακολουθήσαν οι βραβεύσεις όλων των παιδιών ανά κατηγορία, απονέμοντας τους σχετικούς επαίνους, με τους παρευρισκόμενους να χειροκροτούν τα παιδιά, επιβραβεύοντας τους για την προσπάθεια που κατέβαλαν καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Την σκυτάλη στις βραβεύσεις πήραν οι συνεπέστεροι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του ΟΦ Αρμένων ανά κατηγορία, βάσει των παρουσιών τους σε προπονήσεις και αγώνες όλη τη σεζόν.
Αναλυτικά βραβεύτηκαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του ΟΦ Αρμένων, ως συνεπέστεροι:

Προτζούνιορ (2010-12): Αλεξάκης Μάρκος
Τζούνιορ (2008-09): Περουλιδάκης Εμμανουήλ
Προπαίδες (2006-07): Ξένος Φανούριος
Παίδες (2004-05): Σταματίου Πέτρος
Νέοι (2002-03): Κατάκης Απόστολος

ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣΡ
Πέρα από την συνέπεια όμως υπήρξαν και οι ατομικές διακρίσεις για μέλη της Ακαδημίας μας, τα οποία κλήθηκαν και συμμετείχαν φέτος στα παιχνίδια των Μικτών ομάδων ΕΠΣΡ. Βραβεύτηκαν λοιπόν οι πρωταθλητές Κρήτης με την Μικτή ομάδα Νέων ΕΠΣΡ, Βασίλης Τσόλας και Γιάννης Γαλερός, με την απονομή επαίνου και επάθλου.

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ… ΤΟ ΚΕΡΑΣΜΑ
Η βράδια έκλεισε με την ομάδα μας να κληρώνει ένα ποδήλατο προσφοράς του Toy Moy του Γιώργου Μαραγκουδάκη. Η κλήρωση έγινε μεταξύ των παιδιών-μελών της Ακαδημίας μας, με την μικρή Σοφία να επιλέγει τον αριθμό 20 που αντιστοιχούσε στον Γιώργο Παπαδονικολάκη, ο οποίος ήταν και ο τυχερός της διαδικασίας. Μετά από το πέρας της εκδήλωσης η ομάδα μας πρόσφερε κέρασμα στα παιδιά, τους γονείς-συνοδούς τους, αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους.

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ
Η διοίκηση της ομάδας μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον ιδιοκτήτη του Toy Moy Γιώργο Μαραγκουδάκη για την προσφορά του ποδηλάτου, όπως επίσης και αυτούς που συνέβαλλαν για την πραγματοποίηση της γιορτής της περασμένης Τετάρτης, τα κρεοπωλεία «Ψιλάκη», Κυριακόπουλος», «Κουρκουλός», τα Σούπερ Μάρκετ «Αριάδνη» της Αντωνίας Ζακυνθινού και «Ελληνικά» του Νικηφόρου, τον φούρνο «Παπαδογιάννης», αλλά και την «Ανθοτεχνική Φραγκούλης» του Γιώργου Φραγκούλη.

Προηγούμενο άρθροΗ «ακτινογραφία» της ομάδας μας στην Α’ ΕΠΣΡ 2017-18
Επόμενο άρθροΥποσχόμενη εμφάνιση, δύο λάθη έφεραν την ήττα(0-2 από Άρη Ρεθύμνου)