Με ενθουσιασμό και συγκρατημένη αισιοδοξία η πρώτη του ΟΦΑ (photos)

Σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα ο αγιασμός της ομάδας μας και η πρώτη προπόνηση εν όψει της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο που θα είναι ιδιαίτερη και δύσκολη λόγω πανδημίας.

Ο αγιασμός τελέστηκε από τον εφημέριο της ενορίας Αρμένων πάτερ Ευάγγελο Ζαφειρόπουλο ο οποίος ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία σε όλους όσο το δυνατόν λιγότερους τραυματισμούς και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο ΟΦΑ θα βελτιωθεί σε επίπεδο οργάνωσης αλλά και αγωνιστικά για να πετύχει τους στόχους του.

 

 

 

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του ΟΦΑ Γιώργος Δρουδάκης ο οποίος ανέφερε τα εξής: “Καλησπέρα σας….!!! Συνήθως σε αυτές τις εκδηλώσεις οι ομιλίες ξεκινάνε από τους καλεσμένους. Σήμερα όμως εμείς με όλο τον σεβασμό προς όλους εσάς θα μας επιτρέψετε να ξεκινήσουμε τον χαιρετισμό μας από την ομάδα μας…από τα παιδιά σας…!!!

 

 

 

Έτσι λοιπόν θέλω εκ μέρους της διοίκησης να καλωσορίσω τα παιδιά και όλο το επιτελείο της ομάδας μας, για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου και να έχουν υγεία, να έχουν συνέπεια και θέληση στην νέα προσπάθεια που θα κάνουν. Μαζί τους θα είμαστε και εμείς ώστε να πετύχουν δημιουργικά πράγματα…!!! Να γνωρίζετε ότι με Αγάπη-συνεργασία-σεβασμό και κατανόηση θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Κατευθύνσεις θα βάζουμε κάθε μέρα ώστε να μπορούμε να βαδίζουμε καλύτερα τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι του ποδοσφαίρου, όσο και στο “αγωνιστικό” κομμάτι της καθημερινότητάς μας… Στην κοινωνία μας… Σας στηρίζουμε από τα προηγούμενα χρόνια που είσαστε ακόμη πιο μικρά παιδιά. Συνεχίζουμε να το κάνουμε γιατί πιστεύουμε σε εσάς πιστεύουμε στο πλάνο μας και στις δυνατότητες σας. Έχοντας λοιπόν την εμπειρία των προηγούμενων χρόνων στην δουλειά που θα γίνει φέτος πιστεύουμε ότι θα εκπληρώσουμε τις προσδοκίες όλων μας…

 

 

 

 

Να ξέρετε ότι όπως και τα προηγούμενα χρόνια είμαστε κοντά σας και προσωπικά εγώ…το ίδιο θα πράξουμε και την νέα αγωνιστική σεζόν σε μια δύσκολη και ιδιαίτερη περίοδο λόγω COVID-19. Θα κάνουμε ότι χρειάζεται για εσάς, ήδη έχουν δρομολογηθεί και ολοκληρωθεί πολλές αλλαγές που είναι ορατές για εσάς. Στον αγωνιστικό χώρο, στα αποδυτήρια, στα γραφεία, στο Ιατρείο, στον περιβάλλοντα χώρο, ώστε η προετοιμασία, οι προπονήσεις, και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας να γίνονται σε έναν ευχάριστο και λειτουργικό χώρο, να τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης υγιεινής ώστε να είμαστε όλοι καλά και ασφαλής…!!!

Αγοράστηκε νέο αθλητικό υλικό μετά και από υπόδειξη του έμπειρου τεχνικού μας Μιχάλη Τριχάκη ώστε ο τρόπος που θα δουλεύετε θα είναι τελείως διαφορετικός έχοντας όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την καλύτερη εκγύμναση σας… Τον οποίο σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα από καρδιάς για την αφοσίωσή του και την επιμονή του για την φιλοσοφία μας.

Θα σας χορηγηθεί πλήρες αθλητικό υλικό (ατομικό εξοπλισμό-ρουχισμό). Έτσι λοιπόν με όλα τα παραπάνω, σας καλωσορίζω εκ νέου για την νέα αγωνιστική περίοδο που ξεκινάμε σήμερα σας εύχομαι υγεία σε όλους και με την βοήθεια των Αγίων να κάνουμε μια πετυχημένη σεζόν σε όλους τους τομείς.

Καταλαβαίνετε γιατί έγινε αυτό σήμερα, για εμάς αυτά τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές που θα κάνουν το δικό τους καθημερινό αγώνα ώστε να πετύχουν τους στόχους που θα βάζουν κάθε μέρα, για αυτό τον λόγο ξεκινήσαμε από αυτά…!!!

Σας ευχαριστούμε λοιπόν για την κατανόηση αλλά και για την παρουσία σας σήμερα. Ευχαριστούμε…!!!Τους εκπροσώπους της ΕΠΣΡ, του ΣΔΠΡ, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τομέα Αθλητισμού Δήμου Ρεθύμνου, τον Πρόεδρο της κοινότητας Αρμένων, τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρμένων.

 

 

 

Ακόμη τον κ. Κτιστάκη Γεώργιο του Χαράλαμπου ο οποίος είναι πιστός για πολλά χρόνια στην ομάδα από το πόστο του Γενικού Αρχηγού αλλά και του φροντιστή και γενικά ενός ανθρώπου που έδωσε πολλά στην ομάδα, που τον αγάπησαν όλοι όσοι δούλεψαν μαζί του, που με όσους συνεργάστηκε τον έχουν αγαπήσει και τον αγαπάνε διότι ότι έκανε το έκανε μέσα από την καρδιά του, που συνεχίζει και αγαπάει την ομάδα και πονά για αυτήν.

Για το τέλος άφησα εσάς τους γονείς που θέλω να σας ευχαριστήσω έναν έναν ξεχωριστά για την προσπάθεια και τον τρόπο που καθοδηγείτε τα παιδιά σας. Να ξέρετε ότι όλοι εμείς εδώ είμαστε η δεύτερη οικογένειά τους…τα αγαπάμε και τα προσέχουμε, τα καθοδηγούμε και τα διδάσκουμε εκτός από τον αθλητισμό (ποδόσφαιρο) για τις δυσκολίες που θα βρεθούν στον δρόμο τους και τον τρόπο που θα τον αντιμετωπίσουν αφού θα έχουν πάρει όλα τα εφόδια από την άθληση, δηλαδή την καθαρή σκέψη, τον σεβασμό και όλα τα απαραίτητα μέσα για να μπορούν να κάνουν την καλύτερη επιλογή για το μέλλον τους…!! Θα θέλαμε λοιπόν να μας ακολουθείτε όσο μπορείτε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας, ώστε να παίρνουμε δύναμη από εσάς και να καμαρώνεται για την προσπάθεια των παιδιών σας και όλων μας…!!!

Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας έχουν προγραμματιστεί φιλικά παιχνίδια τόσο εντός έδρας αλλά ακόμη και εκτός Ρεθύμνου -ένα στα Χανιά και ένα στο Ηράκλειο- όπου θα ενημερωθείτε αναλυτικά για την διεξαγωγή αυτών των παιχνιδιών με νεότερη ανακοίνωση.

Σας καλώ στον χώρο του πολιτιστικού συλλόγου όπου υπάρχει μπουφές μπορείτε να πάρετε έναν χυμό να γνωριστείτε μεταξύ σας να ανταλλάξετε απόψεις και να παρακολουθήσετε την πρώτη προπόνηση…!!! Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας και ευχόμαστε σε όλους υγεία πάνω από όλα…!!!. Κλείνοντας να προσθέσω ότι αισθάνομαι βαθιά συγκίνηση που βρίσκεται ανάμεσά μας ο Γιώργος Κτιστάκη του Χαράλαμπου τον οποίο έχω σαν δεύτερο πατέρα όλα αυτά τα χρόνια”.

Σύντομους χαιρετισμούς απεύθηναν κατά σειρά ο Πρόεδρος της ΕΠΣΡ Τίτος Χνάρης, ο Πρόεδρος του ΣΔΠΡ Μιχάλης Βοσκάκης, ο Εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου Δημήτρης Λαχνιδάκης, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΡ Γιώργος Δασκαλομαρκάκης ενώ από πλευράς των γονέων μίλησε ο Σήφης Κολυβάκης, πατέρας του Νίκου Κολυβάκη. Όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την όμορφη προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα αλλά και για το οικογενειακό κλίμα και τον σεβασμό προς όλους τους εμπλεκόμενους στην διοργάνωση του πρωταθλήματος.

Την ΕΠΣΡ εκπροσώπησε ακόμη ο Ταμίας της Ένωσης Δημήτρης Κουργιαντάκης ενώ το παρών από πλευράς τοπικών αρχών και φορέων έδωσαν ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αρμένων Μανώλης Σκουλούδης και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρμένων Μανώλης Μαστοράκης. Εκ μέρους του Δ.Σ. του ΟΦ Αρμένων παρευρέθηκαν ακόμη ο Αντιπρόεδρος Βαγγέλης Σκουλούδης, η Γραμματέας Ελευθερία Παπαδομιχελάκη και το μέλος Δ.Σ. του ΟΦΑ Δημήτρης Βογιατζάκης.

Προηγούμενο άρθροΤο πρόγραμμα του ΟΦΑ για την πρώτη συγκέντρωση την Δευτέρα
Επόμενο άρθροΤα ηλικιακά γκρουπ στα πρωταθλήματα Υποδομών ΕΠΣ της νέας σεζόν