Με πολλές απουσίες κόντρα στον Αστέρα-Αναβάλλονται τα ματς Υποδομών

Έχοντας αρκετές σημαντικές απουσίες ο ΟΦΑ αλλά με την καλύτερη ψυχολογία μετά την νίκη της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Αλφά, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή πολύ δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Ρεθύμνου στο γήπεδο Αρμένων για την 25η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου. Στόχος για την ομάδα μας να φανεί ανταγωνιστική και αν μπορέσει να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα.

Μετά από αρκετά παιχνίδια όπου η ομάδα ήταν σχεδόν πλήρης τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τεχνικός των “κόκκινων” Γιώργος Κτιστάκης είναι οκτώ. Αρχικά οι τιμωρημένοι την προηγούμενη αγωνιστική Βρόσγος και Κοσμίδης έχουν τεθεί αυτόματα εκτός αποστολής.

Για διαφορετικούς λόγους βρίσκονται εκτός ο Λεκάκης ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο Κονδύλης που αντιμετωπίζει μια κάκωση στο γόνατο και θα παραμείνει εκτός για μερικές μέρες ώστε να είναι έτοιμος για τα επόμενα παιχνίδια, ο Τσακάλι που υπέστη θλάση και ο Καραλής περισσότερο για να προφυλαχθεί από ενδεχόμενη υποτροπή του τραυματισμού ενώ απών θα είναι και ο Βαβουράκης λόγω προσωπικών υποχρεώσεων.

Στις παραπάνω απουσίες έρχεται να προστεθεί και του γκολκίπερ Βαρδή Μενιουδάκη ο οποίος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του με τους νεαρούς παίκτες από την Κ16 Κωνσταντίνο Σκουλούδη και Νίκο Μαλετσά να συμπεριλαμβάνονται για πρώτη φορά στην αποστολή της ανδρικής ομάδας.

Αναλυτικά η 18μελής αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι:

Ε. Κολυβάκης, Γ. Βογιατζάκης, Ν. Κολυβάκης, Πολιτάκης, Γερωνυμάκης, Ντικιάν, Μάνσε, Τζάρι, Γαλερός, Κατάκης, Φραγκάκης, Αβντίαν, Κουρκουνάς, Τσόλας, Λεονάρντο, Ανυφαντάκης, Κ. Σκουλούδης, Μαλετσάς.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 25ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΣΡ

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

16.00 Άρης Ρεθύμνου-ΑΕ Μυλοποτάμου

16.00 Ποσειδώνας Γερανίου-ΕΑΠ

16.00 ΟΦ Αρμένων-Αστέρας Ρεθύμνου

16.00 Σπήλι-ΝΕΑΡ

16.00 Τάλως Μελιδονίου-Ψηλορείτης

Κυριακή 31 Μαρτίου

11.00 Αστέρας Περάματος-Λιβάδια

17.00 ΠΑΟ Αλφάς-Ερμής Ζωνιανών

17.15 Ρεθυμνιακός-Κάλυβος

Αναβολή των αναμετρήσεων Πρωταθλημάτων Υποδομών

Με απόφαση της διοργανώτριας αρχής αναβλήθηκαν λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών δύο αναμετρήσεις των τμημάτων Ακαδημιών του ΟΦΑ που ήταν προγραμματισμένες για απόψε και αύριο.

Πρόκειται για την αναμέτρηση της Κ16 κόντρα στον Κεραυνό στο γήπεδο Αρμένων για την 11η αγωνιστική που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στις 20.30 η οποία ορίστηκε για το επόμενο Σάββατο 6/4 στις 11.00 και η αναμέτρηση της Κ12 κόντρα στην Αλφά εκτός έδρας για την 3η αγωνιστική η οποία θα οριστεί εκ νέου τις επόμενες μέρες.

Προηγούμενο άρθροΠειστική εμφάνιση και νίκη κόντρα σε ΠΑΟ Αλφάς, ελπίζει για παραμονή ο ΟΦΑ
Επόμενο άρθροΤον κοίταξε στα μάτια για 80′ ο ΟΦΑ αλλά γνώρισε την ήττα από Αστέρα Ρεθ. (0-4)