Με πολλές απουσίες γνώρισε την ήττα από τον Φοίνικα Σελλιών

Στο βροχερό γήπεδο Αρμένων ο Ο.Φ.Α δεν τα κατάφερε κόντρα στον Φοίνηκα Σελιών και γνώρισε την ήττα με 1-3. Το συγκρότημα του Μιχάλη Τριχάκη κατέβηκε με πολλές απουσίες στο γήπεδο και παρ’ολα αυτά, πάλεψε το παιχνίδι στα ίσα.

Ο Ο.Φ.Α ξεκίνησε πολύ επιθετικά και πίεσε τον αντίπαλο πρεσάροντας πολύ ψηλά,  καταστρέφοντας κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας στον αντίπαλό της. Για ένα ημίχρονο ο αντίπαλος δεν μπορούσε να περάσει την σέντρα. Παρ’ολα αυτά ο Ο.Φ.Α δεν κατάφερε να σκοράρει παρά τις κραυγαλέες ευκαιρίες που δημιούργησε για γκολ, ενώ ο αντίπαλος κατάφερε να πατήσει περιοχή και να απειλήσει μόνο μια φορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα από τα Σελλιά αιφνιδίασε τον Ο.Φ.Α με ένα γρήγορο γκολ μετά  από απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ε. Μαστρογιαννάκη και λάθος εκτίμηση του Κ. Αποστολάκη, που φέρει πολύ μεγάλη ευθύνη, καθώς εκτίμησε λάθος την πορεία της μπάλας. Ακόμη κι έτσι η ομάδα των Αρμένων κατάφερε να ισοφαρίσει άμεσα με τον Χ. Κοσμίδη με πολύ ωραίο μακρινό σουτ έξω από την περιοχή. Η χαρά της ισοφάρισης όμως δεν κράτησε για πολύ καθώς μετά την σέντρα αναπτύσσονται ωραία οι παίκτες από τον Φοίνικα και ο Ε. Λογιάκης μετά από παράλληλη μπαλιά καταφέρνει να νικήσει τον Αποστολάκη στο 57′.

Στο 60′ έρχεται η δεύτερη κίτρινη για τον Ι. Λαρετζάκη και αφήνει την ομάδα του με δέκα παίκτες. Ο Ο.Φ.Α έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα πήραν την κατοχή της μπάλας και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν χωρίς αποτέλεσμα. Στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού θα έρθει το τρίτο γκολ για τον Φοίνικα με τον Ε. Φραγκιαδάκη με απευθείας εκτελεστή φάουλ μακριά από την περιοχή.

 

Ο.Φ.Α (Μιχάλης Τριχάκης) Κ. Αποστολάκης, Μ. Κριτσιώτης (Ε. Αναγνωστάκης), Ι. Κολυβάκης,  Γ. Γασπαράκης, Χ. Κοσμίδης, Γ. Γιαπετζάκης, Β. Τσόλας, Ι. Ματζοράκης, Β. Δραμιτινός, Σ. Κεφαλιανός, Ν. Κολυβάκης

Φοινικας Σελλιων (Κωσταράκος Γιώργος) Δ. Στρατιδάκης, Ι. Λαρετζάκης, Λ. Σούρσος, Ι. Καραβιώτης, Μ. Μιχαιλίδης, Θ. Μυλωνάκης, Α. Συριόπουλος(Δ. Εσπιαλίδης)(Π. Ανδρεαδάκης), Ε. Παπαδογιάννης, Ε. Λογιάκης(Α. Γκούκα), Ι. Παπαδογιαννάνης, Ε. Μαστρογιαννάκης

Προηγούμενο άρθροΕυχετήριο μήνυμα
Επόμενο άρθροΕυχαριστήρια ανακοίνωση από ΑΓΣΣΝ Φοίνικα προς Ο.Φ Αρμένων