Μεγάλη νίκη με ανατροπή στο Γεράνι για την ομάδα μας

Για την 7η αγωνιστική των πλέι άουτ η ομάδα μας φιλοξενήθηκε στο Γεράνι από τον Ποσειδώνα και νίκησε με 2-3 με ανατροπή από 2-0!

Έτσι με αυτή τη νίκη η ομάδα μας επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία που έχει στα τελευταία παιχνίδια.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ μετά από εκτέλεση φάουλ για τον Ποσειδώνα ο Δελημήτσος πήρε την κεφαλιά και ο Νίκος Αποστολάκης με προβολή έκανε το 1-0 στο 17ο λεπτό. Στη συνέχεια πήραμε μέτρα και χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία στο 29′ όταν ο Τάρε με εξαιρετική ενέργεια πέρασε του αμυντικούς και τον τέρμα αλλά το πλασέ που επιχείρησε απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή από τους αμυντικούς.

Στο 34′ ο Σηφακάκης απομάκρυνε το σουτ του Τάρε όπως το ίδιο έκανε 3 λεπτά αργότερα σουτ του Τσαγλιώτη με τα ακροδάκτυλα.

Δυστυχώς με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου δεχτήκαμε γκολ και συγκεκριμένα στο 47′ ο Λέσι έβγαλε την ασίστ και ο Σηφακάκης με σουτ έκανε το 2-0. Άλλη μια μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρουμε στο 68′ όταν μετά από κόρνερ του Γασπαράκη Παναγιώτη ο Τάρε πήρε την κεφαλιά αλλά πέρασε άουτ. Στο 84′ μειώσαμε όταν ο Χατζησπύρος έδωσε στον Καργάκη και εκείνος με σουτ μείωσε σε 2-1. Στο 90′ φτάσαμε στην ισοφάριση μετά από σέντρα του Γασπαράκη Γιώργου ο Καργάκης με κεφαλιά έκανε το 2-2. Στο 90+3 ο Κολυβάκης Νίκος έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ο Χατζησπύρος ολοκλήρωσε την μεγάλη ανατροπή.

Οι γηπεδούχοι είχαν και 2 δοκάρια με τον Αποστολάκη Νίκο στο 57′ και τον Κάββαλο στο 73′.

Ο.Φ.Α. ( Κωσταράκος): Κολυβάκης Ε., Τσαγλιώτης, Κολυβάκης Ν., Γασπαράκης Γ., Μοσχονάς, Δραματινός, Ξηράς(57′ Σκαλιδάκης), Γασπαράκης Π.(82′ Χατζησπύρος), Τάρε Μ., Πατσάκης(67′ Τάρε Κ.), Καργάκης

Προηγούμενο άρθροΔοκιμασία αύριο στο Γεράνι για την ομάδα μας
Επόμενο άρθροΤελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τη Φλόγα Ρουστίκων