Μεγάλη ευκαιρία για βαθμό, «τζάμπα» ήττα στο Ατσιπόπουλο (3-0 από ΕΑΠ)

Σε μια ακόμη αναμέτρηση η ομάδα μας αν και πραγματοποίησε θετική εμφάνιση ήταν άτυχη γνωρίζοντας την ήττα από την ΕΑΠ με 3-0 στο γήπεδο Ατσιποπούλου για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου και πλέον απέχει πέντε βαθμούς από την ζώνη παραμονής όπου βρίσκεται ο ΠΑΟ Αλφάς.

Ο ΟΦΑ ήταν πολύ καλά οργανωμένος και πρόσεχε την άμυνα του χωρίς να επιτρέπει στο πρώτο μέρος τουλάχιστον στην ΕΑΠ να γίνεται ιδιαίτερα απειλητική με εξαίρεση κάποιες λίγες στημένες φάσεις και σουτ που επιχείρησε. Πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα μας αλλά και για την αναμέτρηση ήταν στο 25’ το πλασέ του Τζάρι που έδιωξε ο αντίπαλος γκολκίπερ. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Ελεζί επιχείρησε ψηλοκρεμαστό σουτ το οποίο κατέληξε λίγο άουτ με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στην λευκή ισοπαλία.

 

Στο 55’ ο Βογιατζάκης με φάουλ δεν μπόρεσε να σκοράρει με τον Τσιλιμπάρη να μπλοκάρει. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 60’ από μια λάθος εκτίμηση του Μενιουδάκη στην κεφαλιά του Τζαγκαράκη από το φάουλ του Δ. Κωστόπουλου με τον Σαμιώτη που καραδοκούσε να ανοίγει το σκορ με προβολή. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Κολυβάκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή της αναμέτρησης να μην δίνει την παράβαση. Στο 73’ ο Τσακάλι βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το πλασέ που έκανε κόντραρε στον Τζαγκαράκη και κατέληξε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα από σέντρα του Φιορέντζη ο Κτιστάκης δεν μπόρεσε να διώξει με τον Ρ. Αποστολάκη να πλασάρει από κοντά για το 2-0 της ΕΑΠ.

Λίγο αργότερα ο Λεκάκης δέχτηκε σπρώξιμο από τον Τσιλιμπάρη μέσα στην περιοχή με τον ρέφερι του αγώνα να δείχνει παίζεται ενώ στο 78’ από γύρισμα του Τσακάλι ο Μάνσε πλάσαρε από κοντά με τον Τσιλιμπάρη και πάλι να αποκρούει σε κόρνερ. Η αναμέτρηση κρίθηκε οριστικά στο 80’ όταν από φάουλ του Δ. Κωστόπουλου και ο Μαυρής βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας και με καρφωτή κεφαλιά σημείωσε το τελικό 3-0 για τους «κιτρινόμαυρους». Επόμενη πολύ σημαντική αναμέτρηση για την ομάδα μας εντός έδρας απέναντι στον Ψηλορείτη για την 20η αγωνιστική.

ΕΑΠ (Φίλιππος Μουρτζάνος): Τσιλιμπάρης-Μακρίδης, Καλτσουνίδης, Τζαγκαράκης, Α. Κωστόπουλος, Μαυρής, Φιορέντζης (87’ Καρδαμίτσης), Ζότο, Τσαπόκου (71’ Ρ. Αποστολάκης), Δ. Κωστόπουλος, Πολυδώρου. Σαμιώτης (77’ Χαροκόπος).

ΟΦ Αρμένων (Γιώργος Κτιστάκης): Μενιουδάκης, Κονδύλης, Ελέζι (53’ Κουρκούνας), Κτιστάκης, Ν. Κολυβάκης, Καράλης (76’ Ανυφαντάκης), Τζάρι (58’ Γερωνυμάκης), Λεκάκης, Γ. Βογιατζάκης, Τσακάλι, Μάνσε.

Προηγούμενο άρθροΑνταγωνιστική στο α’ μέρος, λύγισε από την κούραση στο β’ η Κ16 του ΟΦΑ
Επόμενο άρθροΜια εβδομάδα αργότερα μεταφέρεται η αναμέτρηση για την Κ14