Μεγάλη εμφάνιση και εντυπωσιακό πέρασμα από τα Ρούστικα

Μεγάλη νίκη και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε σήμερα η ομάδα μας στα Ρούστικα για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ αφού επικράτησε με 1-5 της Φλόγας.

Από το πρώτο ημίχρονο ο Ο.Φ.Α ήταν καλύτερος, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες και έχοντας και την κατοχή, με την πρώτη προειδοποίηση να έρχεται στο 20′ σε σουτ του Ξηρά όπου η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Πάντως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 37′ όταν κέρδισαν πέναλτι από τον Τσαγλιώτη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κόκκαλης με τον Κολυβάκη να ακουμπάει την μπάλα αλλά να μη μπορεί να αποσοβήσει το 1-0.

Η ισοφάριση ήρθε στο 44′ με σουτ με το αριστερό από τον Τάρε, η μπάλα πήγε ψηλά στη γωνία για το 1-1.Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε αποκλειστικά σε εμάς με πρωταγωνιστή τον Καργάκη ο οποίος στο 64′ κέρδισε πέναλτι και την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος για το 1-2. Ένα λεπτό αργότερα μετά από γρήγορη αντεπίθεση ο Καργάκης έδωσε στον Σήφη Νίκο και εκείνος έκανε το 1-3.

Στο 82′ ο Καργάκης έβγαλε την ασίστ και ο Σεφουλλάι Οριάν έκανε το 1-4.

Δύο λεπτά αργότερα ο Καργάκης με τα από ασίστ του Κολυβάκη Σήφη έκανε το τελικό 1-5.

Ο.Φ.Α.( Κωσταράκος): Κολυβάκης Ε., Τσαγλιώτης, Μοσχονάς, Κολυβάκης Ν., Ξηράς(84′ Κοσμίδης), Γασπαράκης Γ., Ρανσόου, Τάρε Μ.( 75′ Σκαλιδάκης), Δραμιτινός, Κολυβάκης Ι.(70′ Σεφουλλάι Ο.), Καργάκης,

Προηγούμενο άρθροΓια τη νίκη στα Ρούστικα
Επόμενο άρθροΈρλιντ περαστικά και γρήγορα κοντά μας