Μαχητικός ο Ο.Φ.Α πάλεψε στο γήπεδο των Αγγελιανών αλλά δεν ήρθε το αποτέλεσμα

Η ομάδα του Ο.Φ. Αρμένων πάλεψε για το αποτέλεσμα στο μικρό αυτό γήπεδο των Αγγελιανών προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα κάτω και να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού εν αντιθέσει με τους αντιπάλους που απλά έδιωχναν την μπάλα και στάθηκαν τυχεροί στην φάση του γκολ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το πρώτο ημίχρονο ήταν κυρίως παιχνίδι κατοχής με τον Ο.Φ.Α να προσπαθεί να επιβάλει τον ρυθμό του στο παιχνίδι και τον αντίπαλο απλά να επιχειρεί μεγάλες μπαλιές εκμεταλλευόμενοι το μικρό τους γήπεδο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε ο ρυθμός με την ομάδα των Αγγελιανών να χάνει μοναδική ευκαιρία στο 56′ με τον Κριτσιώτη να διώχνει πάνω από την γραμμή γλυτώνοντας τον Ο.Φ.Α από τα χειρότερα. Οι γηπεδούχοι είχαν το μομέμντουμ και κατάφεραν να σκοράρουν στο 59′ με την βοήθεια της τύχης καθώς ο Σκουλούδης απέκρουσε αρχικά το σουτ του Μπροζάκη αλλά με τα φάλτσα που είχε κατέληξε στα δίχτυα. Ο Ο.Φ.Α έβγαλε αντίδραση και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με τον Ηλία Τριχάκη στο 77′ να απειλεί την εστία του Κυσσανδράκη. Δέκα λεπτά αργότερα ο Κολυβάκης υπέπεσε σε πέναλτι με τον Κοσκινά να εκτελεί αλλά ο Σκουλούδης να του λέει όχι αφού μάντεψε σωστά την γωνία.

ΟΦ Αρμένων (Μιχάλης Τριχάκης): Ι. Σκουλούδης, Μ. Κριτσιώτης (Β. Δραμιτινός), Γ. Γάσπαρακης(Ι. Ματζοράκης), Χ. Κοσμίδης(Γ. Τριχάκης), Γ. Βογιατζάκης , Ν. Κολυβάκης, Η. Τριχάκης, Σ. Βαβουράκης, Β. Τσόλας, Ι. Κολυβάκης, Μ. Έρλιντ

Αρκάδι Αγγελιανών (Μιχάλης Παπαδάκης): Μ. Κυσσανδράκης, Α. Τζορρτζιδάκης, Τ. Μπιρίκος (Ι. Σείντης), Κ. Αντλασβίλι ( Μ. Καλούδης, Ν. Ψωμάς, Ε. Μπροτζάκης (Ε. Καλλέργης) , Κ. Κοσκινάς, Σ. Ματέρνα, Κ. Οικονομάκης (Ι. Σείντης) , Κ. Γιακουμάκης(Μ. Οικονομάκης), Ι. Λαδιανός

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΟι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις του Ο.Φ. Αρμένων
Επόμενο άρθροΕυχετήριο μήνυμα