Μας αδίκησε η τύχη και η διαιτησία

Σε έναν αγώνα όπου θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα, η ομάδα μας ηττήθηκε από τη Δόξα Πλατανέ στα Μισίρια με 3-0, με την κακοτυχία και την διαιτησία να παίζουν τον ρόλο τους σε αυτό.Και αυτό γιατί οι κακές διαιτητικές αποφάσεις, οι τραυματισμοί των Μάντσε και Τάρε Μ., αλλά και η ατυχία με το δοκάρι του Καργάκη ήταν τα στοιχεία που μας οδήγησαν στην ήττα.

Αρχικά ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις, με τον ΟΦΑ να στέκεται εξαιρετικά, έχοντας κλείσει τους χώρους γύρω από την περιοχή, δυσκολεύοντας τους γηπεδούχους να βρουν διαδρόμους προς την περιοχή. Μια ολιγωρία στο 15ο λεπτό ήταν αρκετή για τη Δόξα να ανοίξει το σκορ.

Συγκεκριμένα ο Μανωλιτσάκης έβγαλε τον Σουμπασάκη απέναντι από τον Σκουλούδη και έτσι έγινε το 1-0. Στη συνέχεια ο ΟΦΑ πήρε μέτρα χωρίς να δημιουργήσει κάποια μεγάλη φάση αλλά χωρίς και να απειληθεί επίσης.Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια άδικη απόφαση του διαιτητή Δασκαλομαρκάκη ο οποίος αντί να δείξει την κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα της Δόξας για μαρκάρισμα εκτός περιοχής στον Ρανσόου του την χάρισε και έδειξε την κίτρινη.

Στη συνέχεια η ατυχία έκανε την εμφάνιση της στο σουτ του Καργάκη που σταμάτησε στο δοκάρι, όπως και σε κόρνερ του ίδιου παίκτη όπου ο Κλάδος έδιωξε με υπερένταση.Σαν να μην έφταναν όλα αυτή ήρθε και το γκολ του Μαγιάφα σε μια στιγμή αδράνειας στο στην άμυνα στο 58ο λεπτό για να ρίξει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία μας. Ο Σπυριδάκης μετά από ασίστ του Τάκα ανέβασε στο 72ο λεπτό το σκορ στο 3-0.

Δοκάρι είχε στο 78′ ο Σπυριδάκης σε σέντρα σουτ.

Πλέον ο ΟΦΑ στρέφεται στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος, ο οποίος είναι με την Φλόγα Ρουστίκων στους Αρμένους την Τετάρτη.

Δόξα Πλατανέ ( Παπαδάκης): Κλάδος, Μιχαλέρης( Δελήμπασης Σ.), Βλαχάκης(74′ Περίφανος), Μαγιάφας, Μυρθιανός(13′ Λάριος), Δελήμπασης Α. Μανωλιτσάκης( 62′ Βαρδουνιώτης), Καψαλάκης( 74′ Ανυφαντάκης), Τάκα, Σουμπασάκης, Σπυριδάκης

ΟΦΑρμένων (Νικηφόρος): Σκουλούδης, Τσαγλιώτης, Κολυβάκης Ι., Γασπαράκης Γ., Ρανσόου, Κολυβάκης Ν.( 81′ Ουρανός), Μάντσε( Ξηράς), Τάρε Μ.( κοσμίδης), Καργάκης, Σεφουλλάι Ο., Βογιατζάκης Γ.

Προηγούμενο άρθροΜε την ψυχολογία στα ύψη για τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα
Επόμενο άρθροΓια την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στα Ρούστικα