Μένει δυνατός στη διεκδίκηση της παραμονής με άλλη μια εκπληκτική εμφάνιση ο Ο.Φ.Α

Σήμερα το απόγευμα ο Ο.Φ.Α υποδέχτηκε τον Ερμή Ζωνιανών σε ένα από τα τελευταία παιχνίδια της χρόνιας, όμως μεγάλης βαθμολογικής σημασίας και για τις δύο ομάδες.

Η ομάδα των Ζωνιανών μπήκε στο παιχνίδι και κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό, έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο Ο.Φ.Α παρατάχθηκε με μια αμυντική προσέγγιση και ιδιαίτερα προσηλωμένος στο στόχο του. Κατάφερε να απειλήσει την ομάδα των Ζωνιανών με αντεπιθέσεις, δείχνοντας ότι θέλει μόνο τη νίκη. Στο 18′ οι φιλοξενούμενοι μετά από αντεπίθεση πήραν προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του Κασαπάκη ύστερα απο σέντρα του Γεμιστού. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να δείχνει 0-1.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα δεν άλλαξε, με τον Ερμή να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον Ο.Φ.Α να αμύνεται εξαιρετικά και να απειλεί σε κάθε ευκαιρία. Η πίεση των παιχτών του Ο.Φ.Α δυσκόλεψε σε πολλές περιπτώσεις την κυκλοφορία της μπάλας των φιλοξενούμενων και είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα των Αρμένων να πάρει αρκετά μέτρα στο γήπεδο. Ο Ο.Φ.Α έγινε ιδιαίτερα απειλητικός με αντεπιθέσεις που έβγαζε και βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση μια φορά με τον Καργάκη, που σταμάτησε στον τερματοφύλακα, δύο φορές με τον Μάντσε και μια με τον Τσόλα. Ως αποτέλεσμα της καλής τακτικής του Ο.Φ.Α στο 74′ μετά από ωραία πάσα του Καργάκη ο Τσόλας αυτή τη φορά ευστόχησε μέσα από την περιοχή και έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1). Τα τελευταία λεπτά του αγώνα κύλησαν με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν τη νίκη χωρίς όμως κάποια μεγάλη ευκαιρία.

Η σημερινή εμφάνιση του Ο.Φ.Α απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα είναι η απάντηση των Αρμένων σε όσους βιάζονται να προδικάζουν την έκβαση του πρωταθλήματος. Ο Ο.Φ.Α τις τελευταίες αγωνιστικές καταθέτει ψυχή στον αγωνιστικό χώρο και παράλληλα αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, δείχνοντας πως δικαιωματικά αξίζει την παραμονή του.

Ο.Φ.Α (Μιχάλης Τριχάκης)

ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ, ΜΑΤΖΟΡΑΚΗΣ, ΚΟΣΜΙΔΗΣ, ΓΑΣΠΑΡΑΚΗΣ, ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ, ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ, ΞΕΝΟΣ, ΜΑΝΤΣΕ, ΚΑΡΓΑΚΗΣ, ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ ΔΡΑΜΙΤΙΝΟΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ: ΚΡΙΤΣΙΩΤΗΣ, ΤΣΟΛΑΣ

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (ΧΩΜΑΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ)

ΚΑΣΣΟΤΑΚΗΣ, ΖΕΡΒΟΣ, ΚΑΣΑΠΑΚΗΣ, ΣΚΟΥΤΕΛΗΣ, ΓΕΜΙΣΤΟΣ, ΞΗΡΟΣ, ΒΕΛΙΒΑΣΑΚΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΧΙΩΤΗΣ, ΛΥΚΟΥΔΗΣ, THORΙA

Αγωνίστηκαν : ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΖΕΡΒΟΣ, ΚΙΟΡΡΙ

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΠροετοιμασία για το Πασχαλινό τουρνουά από τον Ο.Φ.Α
Επόμενο άρθροΤριήμερο Πασχαλινό Τουρνουά