Κύριοι, εμείς θα πηγαίνουμε με τη νομιμότητα

Για ακόμη μια φορά στο «ίδιο έργο θεατές», για ακόμη μια φορά το δύσμοιρο Ρεθυμιώτικο ποδόσφαιρο συνεχίζει να ταλανίζεται από τις γνωστές παθογένειες που όλα αυτά τα χρόνια υπάρχουν και δυστυχώς για πολλούς από εμάς θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Όπως έγινε και σήμερα στο γήπεδο των Λιβαδίων όπου πριν τον αγώνα ασκήσαμε το νόμιμο δικαίωμα μας να ζητήσουμε από τον παρατηρητή του αγώνα αλλά και από τον διαιτητή, την άδεια τέλεσης αγώνα όπως πρέπει να γίνεται σε όλα τα γήπεδα και όπως το ορίζει ο ίδιος ο Κ.Α.Π. ότι πρέπει να υπάρχει.

Δυστυχώς, η άδεια δεν παρουσιάστηκε ούτε στον Παρατηρητή αλλά ούτε στον διαιτητή της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατόν να ξεκινήσει ο αγώνας. Ακολούθησε μια απρεπής λεκτική επίθεση από τους παίκτες της γηπεδούχου ομάδας προς τον πρόεδρό μας και στη συνέχεια έμεινε για 45 λεπτά κλεισμένος στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων. Αργότερα αποχώρησε με τη συνοδεία του παρατηρητή αλλά και μελών της διοίκησης των Λιβαδίων, ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Αυτό που μας προβληματίζει είναι ως πότε τα αυτονόητα θα θεωρούνται προκλήσεις για μερικούς και τι πρέπει να γίνει ώστε επιτέλους το ποδόσφαιρο να γίνει ξανά μια γιορτή όπου οι οικογένειες θα μπορούν να έρχονται στα γήπεδα και να χαίρονται το παιχνίδι.

Η διοίκηση του Ο.Φ.Αρμένων θέλει να ευχαριστήσει τον παρατηρητή του αγώνα, κ. Γιάννη Γαζανό, τον Πρόεδρο του Α.Ο. Λιβαδίων, κ. Μιχάλη Χνάρη, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Λιβαδίων, κ. Γεώργιο Βάμβουκα και το Μέλος του Διοικητικού συμβουλίου, κ.Τάκη Μαρή, για την προσπάθεια αποκλιμάκωση της έντασης αλλά και για το γεγονός ότι συνόδευσαν τον πρόεδρο και τους ποδοσφαιριστές μας κατά την έξοδο τους από τα αποδυτήρια διασφαλίζοντας την ομαλή επιστροφή τους.

Προηγούμενο άρθροΤελευταίο παιχνίδι με τα Λιβάδια
Επόμενο άρθροΣυγχαρητήρια ανακοίνωση