Κόντραρε στα ίσα το Μελιδόνι ο ΟΦΑ παρά την ήττα (0-3)

Η ομάδα μας στάθηκε πολύ καλά απέναντι σε μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες του φετινού πρωταθλήματος τον Τάλως Μελιδονίου ο οποίος όμως σκόραρε τρεις φορές πολύ νωρίς στο ματς και πήρε την νίκη.

Η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά και μόλις στο 5′ απείλησε την αντίπαλη εστία αλλά το δυνατό σουτ του Μάνσε έδιωξε με υπερένταση ο Βογιατζιδάκης. Δύο λεπτά αργότερα μετά από βαθιά μπαλιά του Δ. Κλειδή ο Σπανουδάκης από αριστερά έβγαλε συρτή σέντρα στον Κουγιουμουτζή με τον δεύτερο αρχικά να πλασάρει και τον Αποστολάκη να διώχνει την μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος να σκοράρει από κοντά.

Στο 13′ ο Βογιατζάκης με φάουλ από μακριά προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον έμπειρο τερματοφύλακα αλλά δεν τα κατάφερε. Επτά λεπτά αργότερα ο Τάλως σημείωσε και δεύτερο γκολ όταν ο Σπανουδάκης με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Αποστολάκη παρά την προσπάθεια του νεαρού γκολκίπερ να διώξει. Στο 22′ οι φιλοξενούμενοι πήραν αέρα τριών τερμάτων όταν από ασίστ του Σπανουδάκη ο Κουγιουμουτζής έκανε το 0-3.

Στο 34′ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Λαγουδάκη στην περιοχή μετά από σέντρα του Κολυβάκη με τον ρέφερι της αναμέτρησης κ. Κετεσίδη να δείχνει παίζεται. Στην επανάληψη η ομάδα μας δεν τα παράτησε και είχε την εδαφική υπεροχή ψάχνοντας την ευκαιρία να μειώσει στο σκορ και να διεκδικήσει ότι καλύτερο.

Στο 50′ ο Εμιλιάνο σούταρε από καλή θέση με τον Βογιατζιδάκη να μπλοκάρει ενώ στο 62′ οι “κόκκινοι” του Μιχάλη Τριχάκη έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ αλλά από την σέντρα του Μάνσε ο προωθημένος Ασουμανάκης δεν πρόλαβε τελευταία στιγμή να κάνει την προβολή και να σκοράρει. Μια ακόμη καλή στιγμή ήταν στο 76′ το δυνατό σουτ του Ασουμανάκη το οποίο μπλόκαρε ο Βογιατζιδάκης. Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει αλλά δεν άλλαξε κάτι με το 0-3 για την Μυλοποταμίτικη ομάδα να παραμένει μέχρι το τέλος.

ΟΦ Αρμένων (Μιχάλης Τριχάκης): Αποστολάκης, Τσαπόκου (17′ Εμιλιάνο), Ν. Κολυβάκης, Γασπαράκης (75′ Καλησπεράκης), Τσιχλής, Κοσμίδης, Τσόλας (55′ Αναγνωστάκης), Βογιατζάκης, Σκουλούδης, Μάνσε (75′ Χαλεπλής), Πελαντάκης (46′ Ασουμανάκης).

Τάλως Μελιδονίου (Λυκούργος Τζαγκαράκης): Βογιατζιδάκης, Β. Σωπασής, Λαγουδάκης, Ν. Σταρράς, Βασσάκης (61′ Μπρεγκάσι), Δ. Κλειδής, Χνάρης (70′ Ε. Σταρράς), Θεοδωράκης, Χαριτάκης (84′ Κουκλάκης), Κουγιουμουτζής, Σπανουδάκης.

Προηγούμενο άρθροΝα τα δώσει όλα για αποτέλεσμα με Μελιδόνι θέλει αύριο ο ΟΦΑ (15.00)
Επόμενο άρθροΑκόμη τέσσερις παίκτες απέκτησε ο ΟΦΑ