«Καταιγίδα» η ομάδα μας με ΠΑΟ Αλφάς (6-0)!

«Καταιγιστική» η ομάδα μας συνέτριψε σήμερα με το εντυπωσιακό 6-0 τον ΠΑΟ Αλφάς στο γήπεδο Αρμένων, σε παιχνίδι για την 13η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου. Έτσι η ομάδα μας έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της για το 2017, επιστρέφοντας με εμφατικό τρόπο στις νίκες, μετά από 5 στείρες αγωνιστικές.

Η ομάδα μας είχε σε μεγάλη ημέρα τον Γιώργο Πετρογιαννάκη, ο οποίος πέτυχε το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του, αλλά και τος Νίκο Αποστολάκη (πέτυχε δύο γκολ) και Θοδωρή Γασπαράκη (έδωσε δύο ασίστ, κέρδισε και την αποβολή του Ματέρνα στο 63’), χωρίς φυσικά να υστερήσουν οι υπόλοιποι. Παράλληλα, κέρδος για την ομάδα μας η χρησιμοποίηση για ένα ακόμη παιχνίδι πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών, αφού σήμερα αγωνίστηκαν 6 παίκτες κάτω των 16 ετών, με το Νίκο Πολιτάκη να κάνει το ντεμπούτο του στην Α’ ΕΠΣΡ. Πέρα από την εμφάνιση και τα 6 τέρματα η ομάδα μας είχε και ένα δοκάρι με τον Μάνσε, αλλά και αρκετές χαμένες ευκαιρίες για να πετύχει και περισσότερα τέρματα.

Φάσεις και γκολ

25’ ο Γασπαράκης κερδίζει την κόντρα και τροφοδοτεί τον Πετρογιαννάκη, ο οποίος από κοντά ανοίγει το σκορ για την ομάδα μας, 1-0.

33’ σέντρα-σουτ του Γασπαράκη, η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ.

34’ ο Ν. Αποστολάκης βλέπει εκτός θέσης τον Γιανναδάκη και με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό σουτ, «γράφει» το 2-0.

48’ ο Γασπαράκης με κάθετη πάσα βγάζει τετ α τετ τον Σηφακάκη, αλλά το ψηλοκρεμαστό πλασέ του, φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

50’ νέα όμορφη συνεργασία των δυο τους, με τον Γασπαράκη να στρώνει στον Σηφακάκη και αυτός με τακουνάκι να πετυχαίνει το 3-0.

63’ αποβάλλεται σωστά με 2η κίτρινη κάρτα ο Ματέρνα του ΠΑΟ Αλφάς, για μαρκάρισμα στον Γασπαράκη.

72’ ο Γασπαράκης σερβίρει έτοιμο γκολ στον Μάνσε, αλλά το πλασέ του τελευταίου σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

79’ σουτ οβίδα του Πετρογιαννάκη, η μπάλα «καρφώνεται» στο δεξί «Γ» του Γιανναδάκη για το 4-0.

85’ όμορφη ατομική ενέργεια του Ν. Αποστολάκη και με πλασέ από πλάγια θέση, σημειώνει το 5-0.

87’ κούρσα του Πολιτάκη, ο οποίος την κατάλληλη στιγμή «κόβει» την μπάλα στον Πετρογιαννάκη, ο οποίος σε κενή εστία διαμορφώνει το τελικό 6-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κετεσίδης, Βυζιργιανάκης, Μαυρεδάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 25’, 79’, 87’ Πετρογιαννάκης, 34’, 85’ Ν. Αποστολάκης, 50’ Σηφακάκης.

ΑΣΙΣΤ: 25’, 50’ Γασπαράκης, 87’ Πολιτάκης.

ΔΟΚΑΡΙ: 72’ Μάνσε.

ΚΟΚΚΙΝΗ: 63’ Ματέρνα (2η κίτρινη).

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης (74’ Κ. Αποστολάκης), Κολυβάκης, Γιαπεντζάκης, Α. Βογιατζάκης, Παπαδάκης, Κρασονικολάκης, Πετρογιαννάκης, Σηφακάκης (58’ Μάνσε), Τσόλας (68’ Θεοδωράκης), Γασπαράκης (83’ Πολιτάκης), Ν. Αποστολάκης.

ΠΑΟ ΑΛΦΑΣ (Λευτέρης Δρακάκης): Γιανναδάκης, Σκαράκης (60’ Βλατάκης), Ματέρνα, Χριστοδούλου, Σχοινάς, Κανελλάκης (53’ Κολλαρετάκης), Καλαμούκης, Μαρής, Ψαθάκης, Σωπασουδάκης (41’ Τοψής), Καλτσουνίδης.

Προηγούμενο άρθροΕπιστροφή στις νίκες θέλει σήμερα (15.00) η ομάδα μας με ΠΑΟ Αλφάς
Επόμενο άρθροΣήμερα στο τουρνουά της Ε.Α.Π. η Ακαδημία μας