Καλύτερος αλλά άτυχος ο ΟΦΑ, ήττα από τον Ψηλορείτη στον Φουρφουρά (1-0)

Παρά το γεγονός ότι στάθηκε εξαιρετικά κυρίως στο πρώτο μέρος όπου είχε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει η ομάδα μας δεν κατόρθωσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας την ήττα από τον Ψηλορείτη με 1-0 στο γήπεδο Φουρφουρά.

Η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο μέρος και μόλις στο 1′ σκόραρε με τον Σκουλούδη μετά από πάσα του Μάνσε, το γκολ του όμως ακυρώθηκε ως οφ σάϊντ. Στο 17′ από μπαλιά του Σκουλούδη ο Μάνσε από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή δεν κατάφερε να νικήσει τον Βεζύρη ενώ στο 35′ ο Τσόλας βρέθηκε τετ α τετ αλλά ήταν άστοχος.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με τον Ψηλορείτη κόντρα στην ροή του παιχνιδιού να ανοίγει το σκορ στο 73′ μετά από συνδυασμό του Γασπαράκη με τον Παπαδογιαννάκη και σκόρερ τον Έρι Ματαραγκάσι. Οι παίκτες του Μιχάλη Τριχάκη δεν το έβαλαν κάτω και συνέχισαν να πιέζουν για την ισοφάριση αλλά παρά τις προσπάθειες τους δεν τα κατάφεραν κι έτσι το 1-0 για τους Αμαριώτες παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΟΦ Αρμένων την ερχόμενη Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 15.00 όπου υποδέχεται τον Τάλως Μελιδονίου στο γήπεδο Αρμένων.

Ψηλορείτης (Γιώργος Μανωλακάκης): Βεζύρης, Μπουζάκης, Πόπτσης, Μανωλιτσάκης, Δ. Μανωλακάκης, Κρασονικολάκης, Ασπρομάτης (75′ Κουρνιανός), Γασπαράκης, Ε. Ματαραγκάσι, Παπαδογιαννάκης, Βρέντζος.

ΟΦ Αρμένων (Μιχάλης Τριχάκης): Αποστολάκης, Καραλής, Ν. Κολυβάκης, Εμιλιάνο, Γ. Γασπαράκης, Κοσμίδης, Βογιατζάκης, Τσόλας, Μάνσε, Ασουμανάκης, Σκουλούδης (55′ Αναγνωστάκης, 72′ Πελαντάκης).

Προηγούμενο άρθροΔύο ακόμη φιλικά για τα τμήματα Υποδομών του ΟΦΑ
Επόμενο άρθροΕυχαριστήριο ΟΦ Αρμένων σε συντελεστές του σποτ “Ο δρόμος για το σχολείο”