Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τους Γιαπεντζάκη, Αβντία

Ο ΟΦ Αρμένων καλωσορίζει στην οικογένεια του, τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Γιαπεντζάκη και Αλκαίο Αβντία και τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και επιτυχίες. Ο Δημήτρης Γιαπεντζάκης είναι 24 ετών και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός ή αμυντικός μέσος, προερχόμενος από την Επισκοπή, ενώ ο Αλκαίος Αβντία είναι 16 ετών και αγωνίζεται ως μέσος.

Το βιογραφικό του Δημήτρη Γιαπεντζάκη

Ο Δημήτρης Γιαπεντζάκης έχει γεννηθεί στις 23 Νοεμβρίου 1993 στο Ηράκλειο και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός ή αμυντικός μέσος. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 5 ετών στις Ακαδημίες του Εργοτέλη, όπου παρέμεινε ως το 2007. Στα 14 χρόνια του μετακόμισε στους Νέους Ηροδότου, αγωνιζόμενος για τρία χρόνια ως το 2010, για να ακολουθήσουν 4,5 χρόνια στον Ηρόδοτο. Για έξι μήνες φόρεσε την φανέλα της Μινωϊκής και τη σεζόν 2015-16 μεταγράφηκε στον ΠΑΟ Αλφάς. Ακολούθησε η περυσινή χρονιά (2016-17) στα Λιβάδια και τον Ιούλιο μετακινήθηκε στην Επισκοπή, από όπου αποχώρησε για να καταλήξει στην ομάδα μας.

Το βιογραφικό του Αλκαίου Αβντία

Ο Αλκαίος Αβντία γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου 2001 και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ακαδημία της Λαμίας και το 2012 ήρθε στο Ρέθυμνο για να παίξει στις Ακαδημίες του Αστέρα Ρεθύμνου και της ΝΕΑΡ, από όπου αποκτήθηκε από την ομάδα μας.

 

Αμέσως μετά από την ολοκλήρωση της μεταγραφής τους, οι δύο ποδοσφαιριστές προχώρησαν στην ακόλουθη δήλωση:

Δημήτρης Γιαπεντζάκης

«Είμαι χαρούμενος που εντάσσομαι στην οικογένεια του ΟΦ Αρμένων, μιας οργανωμένης ομάδας και ευχαριστώ διοίκηση και προπονητή για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Το σημαντικό είναι να έχουμε την υγεία μας, να είμαστε σοβαροί στις προπονήσεις και ανταγωνιστικοί στα παιχνίδια και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος».

Αλκαίος Αβντία

«Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στον ΟΦ Αρμένων και θα μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ στην Α’ κατηγορία Ρεθύμνου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου, αλλά και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι να έχουμε υγεία και μέσα από σκληρή δουλειά και με το κεφάλι κάτι να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Από την πλευρά μου, θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Προηγούμενο άρθροΜε το αριστερό η πρεμιέρα των Παίδων μας…
Επόμενο άρθροΟ Κετεσίδης «σφυρίζει» στο Γεράνι