Κακή εμφάνιση και ήττα για τον Ο.Φ. Αρμένων

Στην τέταρτη αγωνιστική η ομάδα του Ο.Φ.Α υπέπεσε σε άλλη μια ήττα αυτή την φορά από τον Άρη Ρεθύμνου στα Μισίρια με σκορ 7-0.

Η ομάδα του Μιχάλη Τριχάκη χρειάζεται πολύ δουλειά για να φτάσει στα επιθυμητά αποτελέσματα, χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας σε μια ομάδα που αποτελείται από νεαρές ηλικίες. Η κακή εικόνα οφείλεται στην απόχη που έχουν τα παιδιά από τις προπονήσεις και φαίνεται στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο Ο.Φ. Αρμένων ελπίζει ότι η εικόνα αυτή θα αλλάξει προς το καλύτερο με τις 4 νέες προσθήκες που έγιναν και θα συνεχίζει να παλεύει για το καλύτερο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα η ομάδα του Ο.Φ.Α σήμερα δεν είχε την απαραίτητη συγκέντρωση που απαιτούσε το παιχνίδι. Έγιναν πολλά λάθη από τα οποία δέχτηκαν γκολ, δεν υπήρχε συνοχή, δεν υπήρχε καλή συνεργασία μεταξύ των παικτών πράγμα το οποίο δουλεύετε στην προπόνηση αλλά χρειάζεται χρόνος για να μπει στην νοοτροπία των παικτών. Οι σκόρερ του Άρη Ρεθύμνου είναι οι Ματαραγκάσι στο 16′, Καψαλάκης 23′, Χρυσαφόλος 25′, Γαβαλάς 52′, Μαργκίνι στο 59′, Κουταλάς 81′ και Γιαννόπουλος στο 86′.

ΟΦ Αρμένων (Μιχάλης Τριχάκης): Ι. Σκουλούδης, Β. Δραμιτινός, Γ. Γάσπαρης, Χ. Κοσμίδης, Γ. Βογιατζάκης , Ν. Κολυβάκης, Η. Τριχάκης, Σ. Βαβουράκης, Β. Τσόλας, Κ. Καλησπεράκης, Μ. Έρλιντ,

Άρης Ρεθύμνου (Παπαδάκης Άρης): Ε. Χνάρης, Μ. Αντουράκης, Θ. Βαρούχας, Μ. Δασκαλάκης, Θ. Ναθαναλίδης, Ι. Περίφανος, Κ. Χρυσαφόπουλος, Ν. Καψαλάκης, Ι. Σηφακάκης, Α. Γαβαλάς, Π, Ματαραγκάσι

Προηγούμενο άρθροΕυχετήριο μήνυμα!
Επόμενο άρθροΟι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις του Ο.Φ. Αρμένων