Ισόπαλη (1-1) η ομάδα μας στο φιλικό με την Δόξα

Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η ομάδα μας στο πρώτο φιλικό της, πριν από λίγο με αντίπαλο την Δόξα Πλατανέ στο γήπεδο Μισιρίων.

Ήταν μια καλή ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές μας να ξεμουδιάσουν από την επίπονη προετοιμασία των τελευταίων 2 εβδομάδων, με τον τεχνικό μας Φίλιππο Μουρτζανό να χρησιμοποιεί όλους αυτούς που είχε στην διάθεση του. Συνολικά χρησιμοποιήθηκαν 24 ποδοσφαιριστές, αγωνιζόμενοι σχεδόν όλοι από ένα ημίχρονο διάρκειας 40 λεπτών που είχε συμφωνηθεί μεταξύ των δύο προπονητών.

Η ομάδα μας ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δημιουργώντας αι χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, με τον 15χρόνο Βασίλη Τσόλα να πετυχαίνει το πρώτο γκολ σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια της φετινής χρονιάς. Με την ομάδα μας αγωνίστηκε ο υπό απόκτηση κεντρικός αμυντικός Μανόλης Παπαδομανωλάκης.

Επόμενο φιλικό για την ομάδα μας την Τετάρτη 16 Αυγούστου στις 17.30 το απόγευμα μεν αντίπαλο τον Αστέρα Ρεθύμνου στο Πάρκο Αθλητισμού, στα Μισίρια.

OF_Armenon-Doxa_Platane_Sifakakis_Sifis_3 OF_Armenon-Doxa_Platane_Papadomanolakis_Manolis_2 OF_Armenon-Doxa_Platane_pagkos_OFA OF_Armenon-Doxa_Platane_Kolyvakis_Nikos_2 OF_Armenon-Doxa_Platane_Gasparakis_Thodoris OF_Armenon-Doxa_Platane_3 OF_Armenon-Doxa_Platane_Tsakali_Klaountio OF_Armenon-Doxa_Platane_time_out OF_Armenon-Doxa_Platane_Theodorakis_Panagiotis OF_Armenon-Doxa_Platane_Petrogiannakis_Giorgos OF_Armenon-Doxa_Platane_Sifakakis_Sifis OF_Armenon-Doxa_Platane_Trixakis_Mixalis_Giorgos OF_Armenon-Doxa_Platane_Kolyvakis_Nikos OF_Armenon-Doxa_Platane_2 OF_Armenon-Doxa_Platane_1 OF_Armenon-Doxa_Platane_Sifakakis_Sifis_2

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

16’ ο Σηφακάκης «κόβει» την μπάλα στον επερχόμενο Καραγιώργη το σουτ του οποίου από τα όρια της περιοχής φεύγει ελάχιστα άουτ.

20’ αντεπίθεση της Δόξας Πλατανέ με τελικό αποδέκτη τον Μπαξεβάνη μέσα στην περιοχή, ο οποίος αφού απέφυγε τον Δανδάλη, πλάσαρε από δύσκολη θέση στο αριστερό δοκάρι.

34’ όμορφη ενέργεια και σουτ του Τριχάκη η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

36’ σέντρα του Παπαδομανωλάκη, σουτ στην κίνηση του Σηφακάκη η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

39’ σουτ του Σηφακάκη έξω από την περιοχή, ο Κελαϊδής θα διώξει δύσκολα σε κόρνερ.

48’ μπαλιά του Σηφακάκη στον κενό χώρο και με εξαιρετική ενέργεια ο Τσόλας, θα μπει στην περιοχή και με εξίσου όμορφο πλασέ, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0.

70’ εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη, αιφνιδιάζεται ο Κ. Αποστολάκης και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα για την ισοφάριση σε 1-1.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 48’ Τσόλας – 70’ Δημήτρη.

ΔΟΚΑΡΙ: 20’ Μπαξεβάνης (Δόξα).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δασκαλομαρκάκης, Σαρής, Νέττος.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Καραγιώργης, Παπαδομανωλάκης, Α. Βογιατζάκης, Ν. Κολυβάκης, Θεοδωράκης, Τριχάκης, Γ. Βογιατζάκης, Ν. Αποστολάκης, Τσακάλι, Σηφακάκης.

Β’ Ημίχρονο: Σταρράς (61’ Κ. Αποστολάκης), Κ. Παπαδογιάννης, Πετρογιαννάκης, Δ. Κλειδής, Παπαδάκης, Ντιμιτρόφ, Βερνάδος, Μάνσε, Τσόλας, Χατζησπύρος, Γασπαράκης, Πολιτάκης.

ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕ (Μιχάλης Τριχάκης): Κελαϊδής, Ξενοκαλάκης, Μαγιάφας, Α. Δελήμπασης, Λάριος, Θωμάκος, Φραγκιαδάκης, Μπαξεβάνης, Ασουμανάκης, Δημήτρη, Περίφανος, ενώ έπαιξαν ακόμη οι Παρασύρης, Σταυριανάκης.

Προηγούμενο άρθροΤο Σάββατο (17.00) το πρώτο φιλικό με Δόξα στους Αρμένους
Επόμενο άρθροΜε Αετό Ανωγείων στη νέα κλήρωση του Κυπέλλου ΕΠΣΡ